Ti hány évesen szeretnétek megházasodni, gyereket vállalni (mennyit? )? És hány évesek vagytok most.
Először is találnom kellene párt magamnak végre, de most úgy érzem, hogy kb 28 éves korom előtt még nem szeretnék megházasodni semmiképp. A gyerekvállalás (örökbefogadás) 30-35 éves korom körül lenne leghamarabb reális.
23/F
Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel, de ez a félév olyan gyorsan elment. Attól függetlenűl, hogy minden tökéletesnek tűnik és jelenleg egymás legjobb barátai is vagyunk, nekem legalább 3-4 év kellene a házassághoz és valamikor utána a gyerek.
Furcsa mód már átbeszéltük a családalapítást és ő úgy van vele, hogy legalább 7 év kell neki a gyerekvállalásig, előtte fogamzásgátlás és legrosszabb esetben abortusz. Ezen a téren teljesen egyetértek vele.
Én nem vágyok gyerekre, házasságra. Ha úgy alakul, hogy lesz, vagy pár év múlva szeretnék, ok, de én most így tök jól elvagyok.
28N
Ha már van egzisztenciád (pl.szakmád) házasodj. Nem feltétlen kell várni, míg milliomos leszel.
Ketten mindég könnyebb, mint egyedül. Ezt , kérlek, jól jegyezd meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!