Egyedülálló anyukák, akik nem akarnak párkapcsolatot, hogyan rendeztétek ezt el magatokban?
3 gyerekkel maradtam egyedül, 33 éves vagyok most,nem vagyok"leharcolva", ha nagyon akarnék, lehet akadna előbb-utóbb valaki hosszabb/rövidebb viszonyra, de nem tudom elképzelni, hogy a 3 gyerekem életébe beengedjek egy idegen férfit és menjen a te gyereked-én gyerekem, hogy neveled, nem így kéne stb... Ezért nem szeretnék beengedni az életünkbe senkit és ezt tartom a leghelyesebb döntésnek és kitartok a végsőkig mellette csak hát... néha este miután lefekszem eszembe jut, hogy ez most már örökre így lesz, hogy soha nem fog átölelni senki, soha többet nem fog megcsókolni senki, egyedül fogok majd megöregedni.
Akik így élnek, mennyi idő után múltak el ezek az érzések? Hogy hesegetitek el az ilyen gondolatokat? Milyen érzés 5-10 éve egyedülálló anyának lenni?
13-as, köszönöm a választ!
Van ebben valami, hogy kimozdulás, nyilván az sem mindegy, hová... Én többnyire az ovi - fejlesztések - Tesco/Lidl/DM köröket futom, így vélhetően egy vonzóbb nőnek sem lennének sokkal jobbak az esélyei.
Menj fel a netre, ha nem szólítanak le utcán, nincs benne semmi vészes:)
Nekem netről voltak a szuper ismeretségeim, le a kalappal a srácok előtt(mondjuk jó erősen szűrtem is). Lehet, hogy 10 randiból lelépsz 9ből, de az az egy megéri. Lazább kapcsolatra pedig sokan fognak jelentkezni, bárhogyan is érzed magad a bőrödben. Én egyéb programokon sokkal szorongóbb, teljesítménykényszeres vagyok, mint netes randikon, mert ott már tudom, hogy nyertem, hisz a másik tud rólam mindent, látott is, mégis kellek neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!