20 hónapos kislányomnak betadine oldatot cseppegtettem az elkapart elfertozodott csipesere,nagy bajt okoztam ezzel?
Figyelt kérdés
Vagy 5 cseppet csepegtettem mert mindig lefolyt mert ppnt a kis feneke fölött ban a csípés és mindog lefolyt.Most olvasom annyira nem is tesz jot pajzsmirigy alulmukodest okozhat??????2020. júl. 4. 13:03
1/9 A kérdező kommentje:
De mar annyira el van fertozodve hogy kint volt a nyilt seb...nem akartam nem lefertotleniteni..
2020. júl. 4. 13:03
3/9 anonim válasza:
Esetleg vidd el orvoshoz, lehet antibiotikum is kéne.Én épp a minap jártam így, pedig egyszerre kezelték a csípés helyét.
4/9 A kérdező kommentje:
Felhivtam az ugyeletet en emlekszem gyerekkoromban nekem is ezzel kezeltek le a csunya sebeim igy egy percig sem volt bennem ketely hogy ne lenne jo de megijedtem a pajzsmirigy alulmukodestol.
2020. júl. 4. 13:12
5/9 anonim válasza:
Ilyen farokságokat hol és minek olvasol???
Vagy inkább rohadjon el a sebe?
6/9 anonim válasza:
Szerintem sem lesz semmi baja ennyi jódtól.
Esetleg szerezz be Octeniseptet. Fertőtlenítő fufu és bárhova lehet fújni (akár szájba is) és nem jód alapú.
7/9 anonim válasza:
Miért lenne baj? Én naponta locsolom a lányomra, szinte minden pelenkázásnál, húgyúti fertőzés miatt, ezt a kórházban javasolták, két és fél éves korában.
8/9 anonim válasza:
Hogy okozna már pajzsmirigy alulműködést, pont hogy jód van benne, ami még segíthet is a pajzsmirigynek. Ha meg hashimotos, akkor nem a betadine lesz a legnagyobb problémája egyébként se... De megsúgom, a betadine semmit nem árt, nekem pajzsmirigy alulműködésem van és ha valami komolyabb sebem van, betadinenal törlöm le, hogy ne legyen baj.
9/9 anonim válasza:
Ha félsz tőle akkor oktenisept vagy tetrán (illetve egyéb sebkezelő krém). Ha megtartod legközelebb egy darab vattapamacsra (zsepire, gézlapra) csepegtesd és úgy kend le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!