Ugye én nem fogom majd bántani a gyermekemet?
Egy bántalmazó csaladból jöttem (testi,lelki bántalmazas)
Olyan feszültség volt otthon, hogy látni lehetett a levegőben.
És megfogadtam, hogy nem fogom soha bántani a gyerekemet. Ugye nem fogom most attól félek hogy valaha olyanná válok és azon gondolkozom, hogy inkább ne is legyen gyerekem mert nem bírnám elviselni hohy 1x is bántsam.
Néha nagyon felhúz a babám, faradtan kimerülten mindenféle szörnyűség eszembe jut, de soha nem tudnám bántani.
Ez meg hogy sose lehet tudni, hagyjuk már, aki előtte is nyugodt, türelmes tipus volt, nem agressziv állat a gyerekével.
Pszichológus válaszol – Online pszichológiai tanácsadás
onlinetanacsadas.com › comment-page-2
Tanulok, hiszen apukám szavai mindig előttem vannak, mikor kiskoromban arra ... Erre megkérdezte, hogy akkor mit fogok csinálni egyedül… ... Az anyukám és a nénikém vertek. ... Ön szerint nem érzékelik, hogy Önt bántja valami? ... is egymást úgy szólitani hogy drágám meg kicsim szivem baby De nem tudom hogy mit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!