Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen párosításból, milyen...

Milyen párosításból, milyen színű lett a gyerek(eitek) szeme?

Figyelt kérdés
Milyen színű a te + párod szeme? = milyen lett a gyereknek?

2020. júl. 2. 16:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Vilàgos barna+sötèt barnàbòl vilàgoskèl lett. Mind a kèt nagypapànak kèk szeme van :)
2020. júl. 3. 17:08
 22/25 anonim ***** válasza:
F zöld, N kék, gyerekek kék, kék, kék
2020. júl. 6. 11:36
 23/25 anonim ***** válasza:
63%
A szemszín az változhat nekem meg nincs gyerekem de, az anyukámnak sötetbarna apukámnak kék szeme van nekem egy árnyalattal világosabb barna mint anyának de, kék szemekkel születtem olyan 3 hónaposan bezöldültek utána meg barnás zöldes lett és utana meg sötét barna akár egy gyereknek 6 eves koráig is valtozhat a szeme színe de 1 éves korra már olyan/majdnem olyan mint a vegleges utana már csak árnyalatokat változik. Pl: az egyik unokatesómnak gyönyörű kék szeme volt kicsikent de eszmeletlen szép most is szep de nem olyan szép. Úgy van hogy anya huganak közepesen barna szeme van a férjenek meg szürkes kék abból lett az 1. Zöldes-kék a 2.(ő az akiről elöbb beszeltem) kék egy kicsi zöldes csillanással a 3. Meg full sötet barna szóval 3 gyerek megkapta a három különböző színt.Apukamnak a bátyjának sötet barna szeme van a felesegének sima kék abból lett az 1. Sötet barna a 2. Szintén a 3. Meg olyan mint az anyjáé. Szóval ez változó de ha googlebe beütöd hogy szemszín öröklődesi táblázat és azon belül a képekre mesz ott lesz a % esély.
2020. júl. 23. 00:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Barna+kékes= barna
2020. aug. 5. 15:58
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Férjemé világos zöld, enyém világos kék, kisfiamé sötét barna,pedig a családunkba akiket ismerünk senkinek nem volt sötét barna szeme :)
2020. szept. 19. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!