Milyen párosításból, milyen színű lett a gyerek(eitek) szeme?
Figyelt kérdés
Milyen színű a te + párod szeme? = milyen lett a gyereknek?2020. júl. 2. 16:59
11/25 anonim válasza:
Barna mindkettönknek a szeme. A lányunknak csodaszép tengerkék szeme van. A déditöl örökölte.
12/25 anonim válasza:
Mindkettőneknek barna. Lányunké kék.😅
13/25 anonim válasza:
Nekem barna, férjemé zöld,a lányunké kék lett.
14/25 anonim válasza:
Enyém barna, apa kék, egyik gyerek barna, a másik zöldes kék (amúgy 10 éves kb. két éve lett zöldes, addig totál kék volt, mint az apjáé).
15/25 anonim válasza:
Az enyém zöld, férjemé barna. Két barna szemű, és egy szürkés-zöld szemű gyerekünk van.
16/25 anonim válasza:
Apa világos barna, Anya zöldes, szürkés, kékes (még senki sem tudta beazonosítani)😂
1. Gyerek sötétbarna, szinte nem is látszik a szembogara
2. Gyerek 2 éves koráig élénk kék, 2,5 évesen zöldes barna. Lehet, hogy bebarnul neki is.
17/25 anonim válasza:
Anyukámé, apukámé barna, nekem szürkéskék.
Párom anyja barna szemű, apja kék, a fiaik barna szeműek.
18/25 anonim válasza:
enyém világos barna a az apáé zöld
két színváltós szemű gyerek
de írhatom úgy is h zöldes szürkés barna
19/25 anonim válasza:
Férjemnek kék nekem zöldesbarna. A lányunknak kék szeme van.
20/25 anonim válasza:
Apa szeme zöldes kék, anya szeme barna.
Fiunk szeme egyöntetű sötétebb kék, lányunk szeme világoskék, kívül sötétebb széllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!