Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért hiszik sokan, hogy ha...

Miért hiszik sokan, hogy ha valaki használtan szerzi be a babaholmikat, az biztos szegény?

Figyelt kérdés

Mi jóformán mindent használtan szereztünk be, ami babához kell, a kiságyat, ruhákat, kádat, lepedőt, stb. A cumisüveget és néhány holmit vettünk csak újonnan.

Amúgy anyagilag jobban állunk az átlagnál, simán beleférne mindent újonnan megvenni, de egyrészt nem látom értelmét, miközben ezek olyan dolgok, amiket egy előző baba el sem használ igazán - mi baja lenne egy ruhácskának, amit ráadnak ötször, aztán kinövi? -, hülyeségnek is találom feleslegesen szórni a pénzt, mikor a cuccokat harmadáron be tudjuk szerezni és környezetvédelmi szempontból ellene is vagyok annak, hogy mindenből mindig újat vegyünk, miközben így is elég sz*r már a klímahelyzet és tele van a bolygó hulladékkal.

De közben sokszor olvasom itt is a kommentek között, hogy sokan azt hiszik, az emberek azért vesznek használtan cuccokat, mert nem telik újra.

2020. jún. 30. 11:43
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is így látom mint az utolsó 2 válaszadó. Mi lassan már titokban vásárolgatunk, mert nem akarjuk hallgatni a megjegyzéseket. Pont, hogy azt látom, hogy a használt cucc pártiak szólják le azokat, akik újat vesznek. De én ezt komolyan nem értem. Nem tökmindegy más embernek hogy én mit veszek vagy mit nem veszek?? Engem sem érdekel más.
2021. febr. 19. 20:37
 42/42 anonim ***** válasza:
75%
Pont fordítva van. Akik mindenből használtat vesznek, azok szólják meg azokat, akik újat vesznek.
2021. febr. 23. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!