Gyermek vezetékneve kötelezően az apáé?
Semmire nem fogok reagálni, csak az alapkérdésre.
A legjobb megoldás szerintem:
L.Teneved Keresztnév
Szia! Nem olvastam végig semmit. Csak azt tudom neked mondani, hogy 2009ben, mikor mi az apasági nyilatkozatot csináltattuk, akkor az egyik pontban arról kellett nyilatkoznunk, hogy a születendő gyermek melyikünk vezetéknevét fogja viselni. Akár mindkettőnké is lehetett volna, kötőjelesen.
Üdv.
Müvész sors. Amikor Leonardo da Vinci elkészült a Mona Lisa -val, a felesége állitolag azt mondta : "inkább a nagyszobát festetted volna ki..."
Nem valoszinü, hogy a férjed képei a Mona Lisa - val egyenétéküek lennének,
de lehet, hogy eljön az idő, amikor valaki náladnál jobban fogja értékelni a munkáját. És ha egyetlen képe sikeres lesz, akkor az megéri az összes többire pazarolt időt.Kivánok Neki sok sikert, és eredményes jó munkálkodást, Neked pedig sok türelmet hozzá.
35 vagyok. ELNÉZÉST kérek, figyelmetlenségem miatt , egy másik kérdésre elökészitett válaszomat irtam ide. Sajnos, NEM tudom, hogyan lehet törölni,
aki tudja, kérem, törölje, vagy mondja meg , hogyan lehet. Elöre is nagyon köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!