Van olyan anyuka, akit irigyeltek, miért?
Van
Mert annyira át tudja adni magát az anyasàgnak, hogy egyáltalán nem viseli meg az énidő hiánya.
A férje otthonról dolgozik..kötetlenben, tehát el tud intézni gyerekek nélkül bármit
Aki tud JÓL főzni, van érzéke hozzá - azért, mert én is szerettem volna egészséges, finom, változatos ételekkel táplálni a gyerekemet. De magamat sem tudom, csak fantáziátlan, semmilyen moslékkal, így nyilván neki is ez jutott :( Nem is csodálom, hogy már a kezdetektől fogva utál enni, én is csak muszájból fogyasztok a saját főztömből...
Akinek könnyen kezelhető gyereket dobott a gép. Ezt szerintem nem kell indokolni.
Akinek rendben van az egészsége, ezért nem apadt el a teje iszsz mellett.
Akinek mint apa és mint pár is szuper férj jutott. Gondolom, ezt sem kell magyarázni, miért jó.
Aki játékos, kreatív, jó kézügyességű - sokkal szebb, varázslatosabb és boldogabb gyerekkort tud nyújtani a gyerekének, nem csak valami dögunalmat.
Szinte az összes kismamára irígy vagyok, mert imádtam az lenni, de tudom, soha többé nem adatik meg, hogy terhes legyek, és nem érezhetem, élhetem át még egyszer azt a csodát. Helyette van két csodaszép, okos gyermekem. 😊
Szerintem te Kérdező konkrét anyukára, esetleg "celebmamira" gondolsz. Nem, rájuk abszolút nem vagyok irigy, sem tótgabi sem k.edina, sem a többi nem érdekel. A babák cukik, mint minden baba, de ennyi.
Nincs. De apa-férj nem jut, hanem választasz,adott partnereddel vállalsz-e gyereket.. Ki milyen virágot szakit, olyat szagol..
Fozni meg lehet tanulni ha szeretsz jókat enni, akkor neked is el kell tudozzaod készíteni. Kreatív dolgokat nezhetsz netrol. Az első válaszoló hozzászólására..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!