Az újszülött születési anyakönyvi kivonatát kiküldik vagy nekem kell elmenni érte?
Kérdezd meg a kórházat. Nekünk ott adták át 2016ban. Csak a távozás után 2 nappal.
Egy vidéki kórházban pedig minden cuccért személyesen kellett elmenni a kormányablakba.
2 külön kórházban szültem a gyerekeim
Egyiknél a zárójelentés kiadásakor be kellett menni az irodába
Másiknál pedig egy másik épületbe kellett menni 3 nap múlva
Hát akkor én szívtam így még. Két éve be kellett mennem a lányom anyakönyvi kivonatáért. Most hívtam a 1818-at a hölgy azt mondta ki kellene küldeniük postán de sajna nem mindenki teszi...
Szóval megint mehetek be csak azt nem értem miért olyan megerolteto nekik. Anyuka rohangáljon vagy apa vegyen ki ezért egy szabadnapot...
Minden esetre köszönöm a válaszokat
Székesfehérváron a gyerek születése után 1 héttel kell menni az önkormányzathoz érte. A lakcímkártyával együtt adták oda.
Szerintem ahány hely, annyi szokás. Nekünk azt mondták ezt semmiképpen nem postázhatják.
(Taj, adókárty postán jött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!