Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az mitől lehet hogy 2 tesztem...

Az mitől lehet hogy 2 tesztem is pozitív lett és ma meg megjött rendesen ?

Figyelt kérdés
2020. jún. 15. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Ezt nevezik kémia terhességnek.Elkezdődött, de valami miatt nem maradt meg. Nekem is volt kétszer is ilyen.
2020. jún. 15. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kémia. 37 hetes terhes vagyok. Szeptemberben már terhes voltam, de csak novemberben derült ki mivel továbbra is volt menzeszem. Akkor jött meg amikor kellett. Úgy derült ki hogy novemberben határoztuk el hogy szeretnénk még egy gyereket, és az ovulációs tesztjeim végig pozitívak voltak akkor is amikor már elvileg nem ovuláltam, és csináltam egy terhességi tesztet, ami szintén pozitív lett. Aztán az ultrahangon ért minket a meglepetés hogy mennyi idős a bébi.
2020. jún. 15. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ilyen is van, amit a 2. ír, de igen ritka. Csinálj még egy tesztet holnap reggel, kémiainál már halványodni fog vagy negatív lesz. Egyébként mennyire voltak erősek a pozitív tesztjeid?
2020. jún. 15. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!