Belàzasodott baba mellett ha nem aludt apuka sokat èjjel, belefèr ha nem megy emiatt màsnap munkàba?
Az a baj, nekem is volt ilyen munkatársam, és mindenki utált vele dolgozni. Folyton beteget hívott 1-2 napra, általában nekem kellett beugrani helyettesíteni, tök jó, hogy miatta vagy nekem, vagy a főnöknek csak 1 szabadnap jutott a héten. Azt érte el, hogy elbeszélgetésen kellett a főnökséggel részt vennie, ahol meg kellett magyaráznia mikor miért jelentett beteget.
Egyébként egy rendes nő, nem rossz munakaerő, csak senki se szerette ha egy műszakban dolgozott vele. Ha nem sikerült helyettest szerezni, akkor pl. bukta az ember az ebédszünetet meg maradni kellett tovább... Tök jó volt.
17! Igen, eldöntötte. De attòl mèg megengeded nekem, hogy èn ezt itt megkèrdezhessem??:) köszönöm.
Nem mellesleg közel sem ugyanaz a törtènet, egy hr igazgatónak a legtöbb ember csak egy nèv egy beosztàssal jönnek mennek. Egy vàllalkozàsban azèrt nem bàbuk dolgoznak egymàs között a munkahelyi viszonyok is màsok, kicsit baràtsàgosabbak.....
#21 itt szabadságot kért, amire a főnök mondhat nemet is, mert bizonyos %-kal ő rendelkezhet.
Ha betegséget jekent, akkor abba nem szólhat bele, ráadásul a szabadságai sem fogynak, miközben nem dolgozik.
Az első megbocsátható, mert ha migrénes z fejfájásod van, akkor is kivehetsz, nem kell hozzá gyerek. A második sunyiság.
25: "Mit kellene tennie?"
Bakker, innia egy eros kavet.
Persze, ha semmi extra dolog nincs, akkor kollegakent en is azt mondanam, hogy kapjon szabit. De ha nekem nagy szivas lenne az a nap emiatt, akkor szedje ossze magat es dolgozzon.
En azt gondolom hogy ezt oly sokan megoldottak mar elottunk, bedob egy duplakavet es vegigtolja a napot. Felteve ha nem veszelyeztet masokat azzal h kokadozik, akkor szabi es en a fonok helyeben jovahagynam. Majdcsak elfogynak a szabadsagok es ujragondolja h mi mennyit er. Csak hogy sajat peldat mondjak, probaido alatt rendszeresen az esti ugyeletre vittem a gyereket, gyerekdoki mar bezart mire a napkozi szolt h lazas a gyerek. Szoval este gyerekklinika ahol varakozasi ido also hangon 4ora, hajnalban vegeztunk, jott a bebiszitter, en meg mentem 2-3-4 ora alvasokkal dolgozni. Kibirtam. Kellett az allas.
Vagy nem is olyan regi pelda, eskuvonk elotti ejjel begorcsolt a gyerek hasa, esti orvosi ugyelet,onnan bethesda, majd 4kor elaludt vegre, 7kor kelt a masik, igy en is, 3orat aludtam a sajat eskuvom elott mert a gyerek a fontosabb.
Aki akarja megoldja. Regen gondolom apukaval is megesett h hajnalig bulizott majd bement az egyetemre v dolgozni.
Attól függ
Férjeméknèl tilos felvenni a munkát másnaposan, fáradtan
Okkal
Mindent megteszek, hogy ne legyen gond.
1,5 éves
És 2 hónapos gyerek van
30-as vagyok
Hozzáteszem hogy 2 hetes baba mellett a 1,5 évesem 40,5fokos lázas volt 3 napig.. sima lázas 1,5 hétig
Móka volt..
Férjem ment dolgozni.. hisz pont előtte volt itthon szabin, míg a kórházban voltunk..
30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!