Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Anilla, Szofia, Larina, Debóra
Noel, Nolen, Nimród
"Nimród: az ilyen nagyon magyaros nevektől a hudeg futkos a hátamon"
Nekem pedig az ilyen műveletlen nőciktől futkos a hideg a hátamon. Legalább magyar névhez írd, hogy utálod a magyar neveket. Ez nem az. Bibliai alak Nimród.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, én egyik nevet sem adnám. A Noel manapság a közvélemény szerint nem gáz, akkor nem lenne top10-es név évek óta.
Anilla furcsa, eddig nem is hallottam, pedig követem a név trendeket. Picit az anál szóra asszociálok.
Szofia tipikus divatnév, meg akkor már hosszú ó-val jobban tetszik, de még a lehetőségekből ez a legjobb.
Larináról komolyan van akinek nem a latrina ugrik be?
Debóra Deborah-ként az egyik kedvenc nevem, de így fonetikus írással iszonyat gáz. Hülyén is néz ki, meg angolul tök máshogy is ejtik, mint a magyaros írás alapján itthon fogják kiejteni.
Noel, Nolen, Nimród nekem túl felkapottak, de semmi extra, legalább nem egy budi vagy az anál ugrik be róluk, ami a lánynevekhez képest haladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!