Elvinnétek 14 hónapos kisfiút temetésre?
Meghalt a nagypapám, a kisfiam dédije. Én mindenképp ott leszek. Lehetőségek: viszem magammal, hogy a férjem is mellettem lehessen, vagy a férjem vigyáz a fiunkra, míg én a temetésen vagyok és majd a toron találkozunk.
Ti mit tennétek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
épp valamelyik nap nyitottam ezt a kérdést, mert sajnos nálunk is épp aktuális a téma:(
Mi úgy döntöttünk, hogy a temetésre nem visszük el, van aki vigyáz rá, de utána kimegyünk együtt is a temetőbe, hogy tegyen 1 szál virágot a dédimama sírjára a picim.
Egyedül leszeke ezzel a válasszal, nekem anyukám karácsonykor halt meg, másfél éves volt a fiam, és elvittem a temetésre.
Kb fél órát bírt, utána elvitték sétálni.
Köszönöm a további válaszokat és a részvétet!
Részvétem mindenkinek, aki elveszítette egy családtagját!
Talán az lesz a legjobb, ha utólag kisétálunk egy virággal, vagy Apa odajön a ceremónia végére a Manóval és akkor tesszük oda, utána együtt megyünk a torra.
Szia!Részvétem.
Nálunk ugyanígy volt sajnos. Én mentem a temetésre, férjem otthon maradt a babával. Ismerte és szerette a férjem is a nagyapámat, de így volt jó a pici miatt. Később persze mentünk együtt mind a temetőbe, de a temetésre nem.
Szerintem nem való ilyen picinek, jobb, ha nem viszed. Nem mellesleg te is nyugodtabban tudsz gyászolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!