Ákos, Kornél vagy Arnold?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, nektek melyik név tetszik a legjobban ezek közül, melyiket adnátok, mennyire gyakoriak a környezetetekben.
(Vezetéknévhez legjobban a Kornél illik, legkevésbé az Ákos, de jól hangzik mindhárom. Becézés nekünk nem szempont.)
2020. máj. 28. 17:09
A kérdező szavazást indított:
Kornél
Ákos
Arnold
74 szavazat
1/8 anonim válasza:
Én a Kornél ellen be vagyok oltva, kisgyerek korom óta ismerek egy Kornélt, akitől a hideg ráz. :D
2/8 anonim válasza:
Nekem a Kornél tetszik, a másik kettő nem igazán. Mindhàrom ritka felénk.
3/8 anonim válasza:
Arnold
Ritka, gyerekként és felnőttként is viselhető név, külföldön sem idegen hangzású.
4/8 anonim válasza:
Én egyiket sem adnám, viszont mind3 viselhető, teljesen normális nevek.
De ha választanom kell, akkor Ákos.
5/8 anonim válasza:
18 hetes kismama vagyok, még nem tudjuk hogy mi lesz, de ha fiú, akkor Ákos lesz 😊
6/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok, 5! És ha kislány? Nálunk Abigél lett a lánynév. :)
Köszi a többieknek is!
2020. máj. 28. 21:05
7/8 anonim válasza:
Ha kislány, akkor a Liza nevet kapja 😊 nagyon szép név az Abigél, fent volt nálunk is a listán ☺️
8/8 anonim válasza:
Három Arnoldot ismerek, mindegyiküket Arninak szólítják.
Nagyon rendes, ügyes, jól kinéző férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!