Franciska név mennyire állja meg a helyét a maii világban ?
Figyelt kérdés
Férjem kedvenc neve,ezt szeretné a születendő lányunknak.
De félek, hogy a sok Hanna Anna Zoé között nagyon régi módi lesz.
2020. máj. 26. 12:07
21/27 anonim válasza:
Szerintem ritka ronda név. A franc se akarná, hogy így hívják. Én szégyelném és 18 évesen első dolgom lenne megváltoztatni. Ezer szebb klasszikus nevek is vannak.
22/27 A kérdező kommentje:
Én még nagyon szokom nekem vhogy még nem az igazi.
Van még 3 hónap hátha találunk megfelelőt :)
2020. máj. 27. 13:12
23/27 anonim válasza:
Fruzsina se rossz, szerintem hasonlo a Franciskahoz hangzasban, de megsem olyan kirivo mint a Franciska.
24/27 anonim válasza:
Felícia, Frézia, Friderika? Ezek is hasonlóak.
26/27 anonim válasza:
Nekem régies név, mert mind a két nagyanyámat így hívták.
Viszont szerintem aranyos, meg simán szép a mai világban, kedves név, nem Mária típus...
Viszont a Franci... Attól nekem is feláll a szőr a hátamon, az olyan, mint a Franc... Mikor meghallottam, mondom, mi a franc 🤣🤣🤣
Erre Fáninak becézték, vagy a Fanni név esetleg, az kicsit modernebb!
De magával a névvel nincs baj, csak ne legyen Franci!
27/27 anonim válasza:
Most egy véleményt fognak hallani tőlem akit Franciskának hívnak :) régebb utáltam a nevem mert na, benne van a "franc", de mára már őszintén nem értem miért kell ezen fent akadni. Francival abszolút semmit baj, másik becenevem pedig Frani (hamár egyesek olyan érzékenyek a franc szóra). Soha nem gúnyoltak miatta. Megtanultam megszeretni a nevem, nem régies, nem gyakori, és sose változtatnám meg semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!