Franciska név mennyire állja meg a helyét a maii világban ?
Figyelt kérdés
Férjem kedvenc neve,ezt szeretné a születendő lányunknak.
De félek, hogy a sok Hanna Anna Zoé között nagyon régi módi lesz.
2020. máj. 26. 12:07
12/27 anonim válasza:
Valamiért nekem is negatív vonzata van a névnek. Ismertem egy Franciska nénit, vidám belevaló nő volt, mégis rossz érzés kelt ez a név.
Amúgy szerintem bármelyik korból származó név vállalható mai napig, ami nem bír negatív jelentéssel (Kandida stb.)
13/27 anonim válasza:
Szerintem sokkal szebb, mint a Zoé és a Hanna. Az Annát azért szeretem, mert anyukámat úgy hívják. Nyugodtan add a lányodnak.
14/27 anonim válasza:
Annyira nem szép a Franci becézés,( márpedig becézni fogják, mert hosszú név) hogy nem adnám.
15/27 anonim válasza:
Minden életkorban vállalható, és kifejezetten változatos a sok Hanna-Anna-Zoé-Jázmin között.
16/27 anonim válasza:
Semmi baj vele. Miert kene becenev alapjan nevet valsztani? Idegenek ugyis kimondjak a teljes nevet, kozeli rokonok baratok meg ugysem gunyoljak. Es a mai vilagban ahol a gyerekek Lucas, Aisha es hasonlo nevuek a gyerekek mar nem csufolodnak.
Enyem Noemi lesz. Es leszrom hogy nem lehet jol becezni, majd kimondjak hogy Noemi.
17/27 anonim válasza:
Egyébként nem biztos, hogy becézni fogják, csak azért, mert hosszú név. Én Terézia vagyok, a lányom Veronika, egyikünket sem becézik.
18/27 anonim válasza:
Nem tetszik. Alapból benne van a franc szó. Meg valahogy az egész hangzása olyan lehetetlen számomra, egy elkényeztetett, béna, nyávogós lány jut eszembe róla. Viszont nekem a mostani divatnevek sem tetszenek. Akkor már inkább a Franciska. Legalább nem minden második gyereket fognak így hívni.
19/27 anonim válasza:
De nem (csak) a becenévvel van a baj, az egèsz névben benne van, hogy FRANCiska.
20/27 anonim válasza:
Szerintem förtelmes. Francia... Ehhh. Nàlam ez a kutyàmnak se kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!