Képek a facebookra engedély nélkül, csak szerintem gáz?
Anyósnsk nem küldtem a képet hanem átjött, gyorsan lefotózta (És mint kiderült minket is) és este ment a facera...
én azért nem akarom, mert ha nagy lesz, és megérti már a dolgokat, akkor nehogy az legyen, hogy én itt az engedélye nélkül pakolgattam ki képeket. Emlékszem hogy amikor áltsulis voltam, nagyon csúnya voltam és rengeteg kép került ki az internetre a suli honlapjára, és nagyon szomorú voltam, hogy ezt megcsinálják.
Van aki meg az egy szál pelusban lévő gyerekét is kirakja, szerintem ez nagyon gáz. Persze néhány képet én is kirakok, de hosszas mérlegelés után... De amikor csinálok egy képet, elküldöm valakinek, hogy decuki, és fél óra múlva egy full másik ember megosztja facen, akkor aztán igencsak begurulok...
nyugi, mindenki csak egyszer csinál ilyet, utána nem mernek... de szerintem mélyen belül ők is érzik, hogy ez gáz 🤨
Nálunk is ez volt a szitu.
14hós a fiam, anyósom eddig 5ször látta. Ha én kitettem bármilyen képet amin a gyerek rajta van, már osztotta is tovább. Kiakadtam, szóltam neki. Utána, már hogy nekem ne jelezze, nem megosztotta, hanem leképernyőfotózta a képemet és azt osztotta meg 🤦♀️ ismét lett ebből egy nagy vita. 4szer kértem meg elötte normálisan, de mintha a falnak beszéltem volna. Nekem van kb 200ismerősöm, akiket ismerek is. Nekik osztom meg. Nem az ő 2000feletti olyan ismerőseinek, akik feléről azt sem tudja kicsoda. Emellett volt egy férje (kb 1évet ha voltak együtt, ebből fél év házasság) ő is pakolgatta ki ugyan azokat a képeket a fiamról, hogy "kisunokám". Nálam elpattant a cérna.
Életepárjával elváltak, ő le is törölt engem... anyóssal meg azt csináltam, hogy amit kiteszek képet (mindegy hogy a gyerekről, vagy bármiről) ő egyiket sem látja.
Ja, mikor 1szer itt voltak, akkor aznap este 29db kép került fel rólunk. Gondolhatod, 2 héttel a szülés után mien előnyös képeket tett fel rólam (pedig nem híztam szinte semmit) esze ágában sem volt megkérdezni, felteheti e.
Nekem anyósom első dolga megosztani a képet amit férjem vagy én kiteszünk. Neki rengeteg ismerőse van, nekünk meg nem hiányzik, hogy a fél világ a mi képeinken csámcsogjon. Mivel nem használt, hogy megkértük, én minden tartalomról letiltottam, férjem meg nem oszt meg semmit.
Nálam még a 24 órás vacakról is tiltva van. A gyerek pedig még meg sem született, úgyhogy lesz még néhány meddő beszélgetés. De nem tervezem én sem elárasztani a netet a baba képeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!