Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Képek a facebookra engedély...

Képek a facebookra engedély nélkül, csak szerintem gáz?

Figyelt kérdés
A rokonok folyton képeket akarnak kirakni a babámról facebookra, egy-kettőt engedtem is, de most telt be a pohár, hogy kérdés nélkül rakták ki a nem túl jól sikerült képeket amiken én is úgy nézek ki mint egy bálna (pedig csak 65 kiló vagyok)... Most közöltem hogy mától engedéllyel SEM rakhatnak ki, "jaj dehát olyan cuki, mindenkinek tetszik"... nem értik meg! Van nektek is ilyen rokonotok? Anyós konkrétan személyes sértésnek vette... de attól még nem engedek.
2020. máj. 25. 22:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
30%
Engem soha nem zavart
2020. máj. 25. 22:11
 2/20 anonim ***** válasza:
82%

Anyósom pont ezért nem kap képet a gyerekről. Fél éve látta utoljára (akkor se rajta múlt) és egy időben az volt a szokása, hogy elkunyerálta a fotót mondván hogy hiányzik neki az unoka aztán meg sajátjaként kipakolgatta a Fb-ra.

Nem mondom, hogy sosem teszek ki képet a gyerekről, de hagy döntsem el én mit és mikor.

2020. máj. 25. 22:17
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én még a terhesség alatt megbeszéltem velük, hogy minden képet jóvá akarok hagyni, ami kikerül. Volt kis duzzogás - nekem is anyós részéről - de cserébe megígértem, hogy nagyon sok képet fogok neki küldeni, privátban. Nálunk működik.
2020. máj. 25. 22:22
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem sajnállak. Az első után nem kellett volna képet küldeni, vagy engedni, hogy fotózzàk.
2020. máj. 25. 22:24
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

Az én családom nem használja fotóalbumnak az internetet, így ez nem fordulhat elő.

Neked van igazad természetesen.

2020. máj. 25. 22:31
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

... mindamellett szolni kell, akar sertodes aran is, hogy nem, ez igy nagyon nem nem oke, akarmilyen cukinak is gondoljak es akarmennyire is jajjjjakisonokaaaaam. Muszaj veluk megertetni hogy egyreszt tul sok a pedofil barom (idosek eloszeretettel raknak mindent nyilvanosra mert nem tudjak hogyan kell korlatozni), masfelol nem, nem az o gyerekuk es nem, nem akarod hogy ezen csamcsogjon a falu hogy milyen cuki, na de hogy az anyja milyen es jajjjmariskammagaislatta?

Ha nagyon nem ertik, minden kepet jelenteni kell a face-nek, hogy engedely nelkul kerult ki a te gyerekedrol es azonnal szedjek le. A masodik, par honapos fiok-letiltas utan majd megertik.

2020. máj. 25. 22:42
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk ez nem probléma. Anyám nem tesz ki egyáltalán képet. Apósom azt osztja tovább, amit en teszek ki. Igazából senki nem akar az en gyerekemről képet kitenni. Mondjuk nekem furi. Mikor volt egy csoportkép, amit ki akartam tenni, rajta volt a barátnőm kislánya is. Megkérdeztem akkor is hogy kimehet e.
2020. máj. 25. 22:53
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére csak ritkán osztanak meg képeket. Ha igen, csak azokat osszák tovább, amiket én osztottam meg. Ne küldj nekik mindenféle képet, csak amit nem bánsz, ha megosztanak. Amúgy elég gáz szerintem, ha ezt csinálják.
2020. máj. 25. 22:54
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gáz.Tőlem eddig mindenki megkérdezte, hogy rakhat-e ki képet, de csak pár ilyen alkalom volt.

Egyedül anyám csinálta azt meg egyszer, hogy kirakott egy képet az engedélyem nélkül (úgy, hogy akkor is és a mai napig is fullra leszarja az unokáját).Egyből leszedettem vele, azóta nem csinált ilyet.

2020. máj. 25. 23:09
 10/20 anonim ***** válasza:
87%
Én az elején megkértem mindenkit, hogy ne posztoljanak képet. Nem is tette senki. Szerencséjükre. .
2020. máj. 25. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!