Képek a facebookra engedély nélkül, csak szerintem gáz?
Anyósom pont ezért nem kap képet a gyerekről. Fél éve látta utoljára (akkor se rajta múlt) és egy időben az volt a szokása, hogy elkunyerálta a fotót mondván hogy hiányzik neki az unoka aztán meg sajátjaként kipakolgatta a Fb-ra.
Nem mondom, hogy sosem teszek ki képet a gyerekről, de hagy döntsem el én mit és mikor.
Az én családom nem használja fotóalbumnak az internetet, így ez nem fordulhat elő.
Neked van igazad természetesen.
... mindamellett szolni kell, akar sertodes aran is, hogy nem, ez igy nagyon nem nem oke, akarmilyen cukinak is gondoljak es akarmennyire is jajjjjakisonokaaaaam. Muszaj veluk megertetni hogy egyreszt tul sok a pedofil barom (idosek eloszeretettel raknak mindent nyilvanosra mert nem tudjak hogyan kell korlatozni), masfelol nem, nem az o gyerekuk es nem, nem akarod hogy ezen csamcsogjon a falu hogy milyen cuki, na de hogy az anyja milyen es jajjjmariskammagaislatta?
Ha nagyon nem ertik, minden kepet jelenteni kell a face-nek, hogy engedely nelkul kerult ki a te gyerekedrol es azonnal szedjek le. A masodik, par honapos fiok-letiltas utan majd megertik.
Szerintem is gáz.Tőlem eddig mindenki megkérdezte, hogy rakhat-e ki képet, de csak pár ilyen alkalom volt.
Egyedül anyám csinálta azt meg egyszer, hogy kirakott egy képet az engedélyem nélkül (úgy, hogy akkor is és a mai napig is fullra leszarja az unokáját).Egyből leszedettem vele, azóta nem csinált ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!