Kovács vezetéknévhez milyen nevet adnátok, olyat, amit szépen lehet becézni is?
Akkor most :D lány nevek első szűkítés, átnéztem egy -két listát :
Klaudia
Cintia
Diána
Dorisz
Johanna
Júlia
Kamilla
Karolin/a
Kornélia
Leonetta
Palmira
Heléna
Letícia
Lilien
Linett
Melina
Natália
Ramóna
Roxána
Szofia
Viktória
Vivien
:D Biztos ami biztos :D legközelebb átnézem a fiúkat, majd elkezdem szűkíteni ... Köszönöm az ötleteket. Ha a listámból van 1 kedvenc, azt írjátok meg, de egyet, mert így is nehéz, és csak egy keresztnevet szeretnék.
Átnéztem a fiúkat, hát ...
Benjamin
Dénes
Erik
Kornél
Marcell
Milán
Sámuel
Szilárd
Ticián
Viktor
Még a fiúkat megkérdezem itthon.
Kovács Kornélia - Nelli, Lia fiúknak ez tetszik a legjobban :D Az én kedvencemet a fiam lelőtte Júlia, mondta ez anya 1 pont, mert nekem ellenszenves :D
fiú nevek pontozás alatt!
Kovács Attila, Kovács Viktor, Kovács Szabolcs, Kovács Zoltán, Kovács István, Kovács Tibor, Kovács Győző, Kovács Sándor, Kovács József, Kovács Béla, Kovács Roland, Kovács Olivér, Kovács Balázs, Kovács Péter, Kovács Dániel, Kovács Márton, Kovács Dávid, Kovács Krisztofer, Kovács Bence, Kovács Alexander, Kovács Milán, Kovács Bendegúz, Kovács Ferenc, Kovács Pál, Kovács Géza, Kovács Kornél
Kovács Adrienne, Kovács Adrienn, Kovács Bettina, Kovács Zsófia, Kovács Mária, Kovács Nikoletta, Kovács Natália, Kovács Renáta, Kovács Kitti, Kovács Evelin, Kovács Annamária, Kovács Erika, Kovács Zsanett, Kovács Margit, Kovács Pálma, Kovács Anita
Sarolta - Saci
Ágnes - Ági
Enikő - Enci
Árpád - Árpi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!