Kovács vezetéknévhez milyen nevet adnátok, olyat, amit szépen lehet becézni is?
Figyelt kérdés
Nem tetszenek azok a nevek, amik most nagyon hangzatosak, illetve, amiket nem tudok becézgetni. Nekem ez fontos. Pl. Jázmin oké, de hogy becézem? Jázi vagy sehogy ... Illetve a legnagyobb baj, hogy óriási családban élek, és a jó neveket már lenyúlták. Mind egy városban lakunk, vagyunk szűk körben is 60-an :D Anyuék 13-an vannak tesók ... Illetve a becézés miatt is vannak kizáró okok, mert pl. Lia becézés miatt ugrik majdnem minden lia végű :D mert pl: Kornélia is Lia inkább, mint Kori ...áhh, nem is tudom milyen név lenne jó. Tanácstalanok vagyunk, mert itt aztán van minden ... Írjatok párat légyszi becézéssel együtt. A rövid neveket ne, ami magában a becézés pl.: Lili, Kira, Alex, máté, Ákos, Áron ... és gyümölcs,állat neveket se :D Jó vagyok mi? :D2020. máj. 23. 17:00
1/28 babyboom567 válasza:
Emese, Mesi, Emi,
Henrietta,heni,henci,Hetti
Bernadett,Berni,Detti
2/28 babyboom567 válasza:
Nekem volt egy kollégám Katalin volt, és Kátyának szólítottuk.
3/28 A kérdező kommentje:
Van mind a három :D de szépek!
2020. máj. 23. 17:20
4/28 A kérdező kommentje:
Katalin nincs ... hmmmm gondolkodóba estem ...
2020. máj. 23. 17:21
5/28 anonim válasza:
Lívia = Livi
Xénia = Xéni
Hédi = Édi
Marietta = Etta
Patrícia = Patyi
Beatrix - Trixi
Gabriella - Gabica
Katinka - Katinka xD
(Éltből vett példák)
7/28 anonim válasza:
Zsuzsanna (végtelen lehetőség becézés terén: Zsuzsi, Zsuzsó, Zsuzska, Zsu, Zsaza, Zsuzsu stb.)
Barbara (Barbi)
Borbála (Bori, Borcsa)
Brigitta (Brigi, Gitta)
8/28 anonim válasza:
Karolina -Lina
Olívia -Via
Vanda-Vani
Emilia-Emi,Mili
9/28 anonim válasza:
Dalma - Dalmi
Lilla - Lillus, Lili
Kinga - Kingus, Kinguci
Kincső - Kincsi, Kiki
Virág - Viri, Virus
Edina - Edi
Enikő - Eni, Enci
Emőke - passz
Tímea - Timi, Mimi
Melinda - Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!