Rettegek, hogy csúnya babám fog születni, más is volt így?
40-es, nem is fűzök ehhez kommentet, te is tudod, hogy a keserű látásmódod nem a valóság, és hiába nyugtázod magadban a mindennapok történéseit a saját olvasatod szerint, a realitás ennél ridegebb. :)
Viszont az biztos, hogy a némettanárodat ott érné támadás részemről, ahol csak érném és gyerekek közelébe az életben nem menne. Ha az én gyerekemre mondana ilyet, nem lenne munkája az országban, maximum árufeltöltői.
Remélem,hogy ez csak egy unatkozó kamasz troll kérdése.
Az ilyen embereknek megtiltanám a gyerekvállalást. Nem csak a kérdés miatt. Az összes hozzászólása hányadék. Egyébként meg kb.annyira doktorandusz, amennyire én repülőgép vagyok.
Köszönöm az eddigi (érdemben teljesen elégtelen) válaszokat, a továbbiakat teljesen ignorálom, ez nem az a platform ahol van értelme, allergiás vagyok az ostoba emberekre.
A rosszindulatú, irigy, tipikusan hazai hozzászólásokat felfogom jókívánságoknak, amiket a kisbabám szépsége érdekében kaptam.
További jó "életet"!
Intelligens ember nem a külső alapján ítélkezik. A tanult, emberekkel kapcsolatban lévő ember meg tapasztalt már annyit, hogy rájöjjön, a külső nem olyan fontos.
Ez a "ki hogy néz ki, milyen mások gyereke" stílus egyébként tanulatlan prolikra jellemző. Meg bizonyos falvakban, ahol nem történik semmi és hónapokig egymást dumálják ki.
Egyébként ha annyira okos lennél összeraknád magadtól is, hogy akármennyire nem vagy elfogult a saját ivadékodat szépnek fogod látni, mert így vagy összerakva biológiailag! Pont az olyanok miatt mint te, hogy a rusnyát se hagyják magára a barlangban! Sőt! Valszeg az első időkben az apjára vagy az apja családtagjára fog hasonlítani, hogy a fater is kötődjön!
Bár nekem még nincs gyermekem, így csak a magam példáját tudom felhozni. Én nem tagadom, hogy nagyon csúnya kislány voltam, persze az iskolában csúfoltak is, de igazából mindenkit csúfoltak valamiért nálunk. Viszont felnőttként szép és csinos nő lettem, rég nem látott rokon meg is jegyezte: "miből lesz a cserebogár".
Viszont ott van az egyik rokonom aki gyerekként nagyon szép volt, viszont mire felnőtt megcsúnyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!