Szüléstől eltorzul, csúnya lesz a punci?
Figyelt kérdés
2019. júl. 31. 14:27
1/16 anonim válasza:
Szülékor/után biztos. Aztán vagy normális lesz vagy nem.
2/16 anonim válasza:
Nekem nem torzult...
Az elsőnek 5 nap után néztem meg
3/16 anonim válasza:
Az elsőnél nem. A másodiknál nagyon csúnya volt utánay mert sokkal nagyobb volt a gátmetszésem, utána nem jött ki a lepény, toltak a műtőbe, de még ott is csak nagy nehezen szedték ki, szóval igen, utána még hetekig torz volt, duzzadt és fájt. És ahhoz képest csodálatosan varrtak, ésalig látszik és visszaállt olyanra, amilyen volt.
4/16 anonim válasza:
Kétszer szültem hüvelyi úton ugyan olyan mint előtte.
5/16 anonim válasza:
2-szer szültem, olyan mint előtte a gátmetszés vonala halványan látszik de, azon kívül nem változott szerencsére.
6/16 anonim válasza:
Bírom hogy gyk-n minden nő pi..ja ugyanolyan szülés után is. A rengeteg hüvelyplasztikat meg biztos viccből csinálják.
7/16 anonim válasza:
hát az enyém baromira nem olyan. A hüvelyem nem lett tágabb, de a gátmetszésem helye még 20 év után is csúnya, vörös heg, minden alkalom után kicsit bereped és vérzik (sajnos szétnyílt, újra kellett varrni hegkimetszés után).
8/16 anonim válasza:
Nem tök mindegy másoké milyen?? Van, akinek nem olyan mint előtte, van akinek meg igen.
Nekem pl.az első kettő után ugyanolyan volt(ugyanaz az orvos mindkétszer) , a harmadiknál meg jól megszívtam, mert egy hentes vágott-varrt, na ez már nem úgy nézett ki, meg is műttettem.
Méretileg nem változott, csak hát a látvány az valami borzasztó volt.
9/16 anonim válasza:
Hát nekem jó ronda lett. Sötét lett, szinte fekete belül a nagy szemérem ajkak, a kicsik is, megnyúltak a kis szemérem ajkak, hát ronda na. Férjem nem panaszkodik rá, azt mondja neki jó így is, de szerintem nagyon gáz!!!!
10/16 anonim válasza:
Én meg nem nézegettem ,se az elsö után se harmadik után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!