Milyen pelenkázótáskátok van? Képet tudtok csatolni?
Most szeretné a régit lecserélni de nem tudom milyen lenne az ideális, a mostani túl nagy néha úgy meg van pakolva hogy alig bírom el.
milyen legyen? azért férjen el ami kell de ne legyen óriási.
piacon vetten egy sima kb. 10x15 cm-es táskát. semmi extra, pár zseb. ami kell az belefér. kb. 1500 ft. volt.
Nem is értem miért hívják pelenkázótáskának akkora mint egy ló ráadásul láttam 4-5 ezer forintért.
Nekem sima björn borg táskám van :) Ebben van egy kis csomagban 2 darab pelus + kis törlőkendő + zacsi a koszos pelusnak. Plusz az irataim, a vizes flakon, kulcsok, stb.
Szerintem kár kiadni a pénzt direkt pelenkázótáskára. Vegyél egy táskát, ami tetszik és illik a ruházatodhoz, és pakolj abba.
Kifejezetten pelustáskát csak addig használtam, amíg megvolt a nagy babakocsi, mert arra fel lehetett kapcsolni. De nem szerettem, mert túl nagy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!