Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyes igényléséhez ezeket is...

Gyes igényléséhez ezeket is csatolni kell?

Figyelt kérdés

Magán-nyugdíjpénztári tagság esetén a záradékolt belépési nyilatkozat másolatát,

Házassági anyakönyvi kivonat / bejegyzett élettárs kérelme esetén a bejegyzett élettársi viszony fennállását igazoló okirat.???

Mi élettársak vagyunk de nincs róla papírunk,ezért most csináltatnunk kell egy csomó pénzért? vagy nem kötelező beadni ezt a papírt?

Ti miket vittetek be a MÁK-hoz?Mire készüljek?1 napot kell ott ülni mire sorra kerül az ember?(Bp.-i vagyok)

2010. dec. 12. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A formanyomtatványon rajta van, hogy milyen papírokat kell mellékelned. Én már majdnem 4 hónapja igényeltem, nem emlékszem pontosan.

A MÁK honlapján fent van, hogy mit, hol intézhetsz (én pl. a XI. kerületi kirendeltséghez tartozom).

A férjem vitte be a papírokat, kb. 5 perc alatt végzett, de időpontot is kérhetsz.

A baba születésekkor az ő anyakönyvi kivonatához úgyis kell apasági nyilatkozat, ha nem vagytok házasok, szerintem a GYES igényléshez nem kell az élettársi…

2010. dec. 12. 06:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, ezeket csatolni kell. Ha nem vagy bejegyzett élettársi kapcsolatban, nem tudom, mi a teendő, gondolom, egyedülállónak minősülsz (én férnél vagyok, ezért nem tudom).
2010. dec. 12. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha van ügyfélkapus regisztrációd, és esetleg tudsz szkennelni, kb. 10 perc alatt megigényelheted.

Meg még sok másra is jó. Nem kell sehova elmenned, sorban állnod, stb.

2010. dec. 12. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk sincs bejegyezve az élettársi kapcsolat, nem küldtem róla semmit (mivel nincs is semmi róla).

A magánnyugdíjpénztáras papírt beküldtem (fénymásolatot), a határozatban mégis azt írták, hogy oda 0 %-ot utalnak.

2010. dec. 12. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!