Mi az a kor, amikor egy szülőpár az utolsó gyerekét vállalja? Hány évesek legyenek max?
Itt a tervezett babákra gondoltam (persze a véletlen mégis jön baba, azt tartsák meg). Nem számítom azt az esetet, amikor későn találkoznak és még szeretnének gyereket, mert akkor persze. Inkább itt azokra a házaspárokra gondolok, akik 30 előtt házasodtak és több gyereket szeretnének.
A kérdésem apropója egy szomorú hír, a legjobb barátnőm Apukája meghalt, 55 éves volt és két pici ovis gyereke is van még a 3. házasságából. Ez elgondolkodtatott, kíváncsi vagyok Ti hogy gondoljátok.

Én eddig a 40et gondoltam maxnak. Végülis akkor 60 éves korunkra már 20 éves a gyerek.
Persze fiatalon is meghalhat a szülő, de kisebb az esélye, mint ha eleve 50 éves az apuka, amikor a gyerek születik.

Én 37 voltam másodiknál, az elsőnél 28.
Ez olyan hülyeség, lehet valaki 20 évesen szül és két év múlva elüti a busz.
Ki mennyinek érzi magát, én 38 vagyok, de egynémely 38-40 éves nő kiívülről és belülről is oylan mér mint az örgeanyám:-(((
40- 45 éves korig.
Vizsont annak nem vagyok híve, hogy idős apuka, fiatal anyuka, legyenek közel egyidősek.
Értem, köszi a válaszokat.
Igen, ebben az esetben is 20 évvel fiatalabb az anyuka, szóval ő még fiatal és simán felneveli a gyerekeket, dehát szegény gyerekeknek ez nagyon fájdalmas dolog.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!