Aki még emlékszik erre?
Tudom nem ide tartozik de kíváncsi vagyok.
A kórházban miket adtak enni? Reggeli-ebéd-vacsi?
Köszönöm. 11 h kismama.
A kakit nálunk hashajtó tablettával oldották meg... :(
2. napon kiosztották a tablettákat, 3. napon jött az orvos team vizitelni, és mindenkit kikérdeztek, hogy meg volt-e az eredmény.
Én bevettem, de nem okozott olyan durva hatást, mint előre hittem. A szobatársam nem vette be, nem is volt széklete, de a dokiknak azt mondta, hogy volt.
Borsófőzelék, paradicsomos káposzta, kelkáposzta...
Szoptatós anyák ideális étrendje, nem?
Reggeli-vacsora: általában zsemle vagy kenyér, valamilyen felvágottal vagy mézzel/lekvárral, paprikával vagy uborkával.
Nekem nagyon kevés volt amit adtak, pedig nem vagyok nagyevő, dehát kezdtem szoptatni, ahhoz kellett a sok energia.
Nekem a párom sokmindent hozott be, leginkább éjjelre kellett, mert akkor a szoptatást és a felébredés miatt megéheztem.
Reggelire két zsemle volt és 1 szelet párizsi, de nagyon rosszul nézett ki. vagy volt, hogy csak kockasajt a zsemle mellé. Egyik nap volt tojásleves, meg valami főzelék, de nem ismertük fel, h mi :P
Volt vagdalthús és törtkrumpli is. néha volt desszert is, puding (dobozos) vagy maci csoki.
Szóval nem volt fejedelmi, de nem is azért voltunk bent végülis. Azért jó volt, h Apa hozott be finomságokat :D
Nálunk A és B menüből lehetett választani. A császárral szült kismamák nem választhattak.
reggel is vacsora a szokásos volt szintén, de elég változatos. Tea, kakaó, karamell is volt.
Ebéd közül legjobban a rántott camambert áfonyaszósszal és rizzsel maradt meg az emlékezetemben. De volt aranygaluska, főzelék is.
szerintem ez változo hogy mit hol adnak és nem adnak meg mennyit.Én azt mondtam hogy ha odakerülök meglátom.Szerintem te is tégy így.
Szoptatos anyukáknak itt is hoztak olyan ételt amit nem ehettünk de párod,anyukád stb.biztos tud majd vinni potlást.
SOK SIKERT A SZÜLÉSHEZ ÉS JÓ BABÁZÁST!!!!!!!!!
Én nem császáros voltam, ezért lehet hogy bugyutának tűnik a megfogalmazás. Nálunk azzal magyarázták, hogy a császármetszéses szülés tulajdonképpen orvosi szempontból egy nagy hasi műtétnek számít. Emiatt kaptak más jellegű, könnyebben emészthető ételeket a császáros anyukák.
Én egyébként nem éreztem ezt megkülönböztetésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!