Valaki emlekszik meg erre a ket gyerekjatekra?
A 80-as evekben volt nekem 2 ugyessegi jatekom es a kislanyomnak szeretnek venni.
Az egyik olyan volt, hogy egy muanyag tok szeru valami fel volt toltve vizzel es gommbokat kellett nyomkodni rajta, hogy a benne levo szines karikakat a szinten benne levo palcakra iranyitsuk.
A masik egy vizijatek, malomszeru, a kulonbozo kis reszeket fel kellett vizzel tolteni es attol porgott.
Emlekszik rajuk valaki? Esetleg nem tudjatok, hol lehet kapni? Mindenhogy kerestem, de nem akadok ra.
91-es születésű vagyok,és mind2 volt nekem!
olyan malmot láttam már boltban valamikor (de sajnos nem tudom,hol)
olyan nyomkodósat meg búcsúba próbáljatok meg szerezni,szerintem olyan helyeken lehet már csak kapni
Piaci kacatosoknál nézz szét!
Nekünk van ilyen vizes játék, igaz, kosárlabdás verzió, és elég mütyür méretben, kínai áruházból származik talán 100 ft volt.
De jo, hogy mas is emlekszik ra. En 85-os vagyok amugy, ugy latom ennek a generacionak volt akkor ez a jateka.
Hat akkor irany a kis jatekbolt, a nagyokban vegigneztem.
Ha megtudok valamit, irok :)
vaterán találtam egy ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!