Van aki mostanában megkapta a babaváró hitelt? Tudna néhány kérdésre válaszolni?
Figyelt kérdés
Még nem igényeltük meg, de gondolkozunk rajta, viszont úgy tudom, hogy a mostani helyzetben nem nagyon adnak a bankok hiteleket. Máshol meg azt írják,hogy csak személyi kölcsönöket nem az alacsony THM miatt. Illetve nekem van folyószámlahitelem, ami nincs mínuszban, de sok helyen olvastam, hogy minden meglévő hitelt levonnak az igényelt összegből. Akkor viszont hogyan kaphatják meg azok, akiknek mondjuk lakáshitelük van? Vagy ez csak kacsa és a meglévő hitelek nem számítanak bele csak a törlesztők összegét nézik?2020. máj. 7. 12:09
11/12 anonim válasza:
2. vagyok. Utolsó, ez nagyon furcsa. Nekünk pár millió lakáshitelünk volt, mindkettőnknek munkahelyünk és simán megkaptuk. Mondjuk nálunk az én jövedelmemet bele sem vették, elég volt a férjemé, mert az 800.000. körül van netto+én már akkor a 2. babánkat vártam. Talán mivel az adott banknál van az összes pénzünk, így látják, hogy bőven van fedezet azért? Mindenesetre érdekes tényleg, ha 130.000 forintra meg megadják...
12/12 anonim válasza:
10.válaszoló vagyok: mi is értetlenül állunk előtte. Ők azt gyanítják hiba volt az adataimban, szerintem csak szar a rendszerük, vagy a jelenlegi helyzet miatt nem akarnak hitelt adni. Nem tudom. A nagy ötletük az volt, hogy engem beírnak háztartásbelinek és indítsuk úgy újra. Azt mondtuk, hogy kössz nem, másik banknál folyik most a bírálatunk, remélem sikerrel járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!