Hogy hangzik, ha 2 lánytestvérnek (nem ikrek) ugyanazzal a magánhangzóval kezdődik a neve + még az anyukájuknak (nekem) is?
Nálunk a két fiam neve kezdődik ugyanazzal a betűvel-teljesen véletlenül-,viszont az ikerlányaim neve nem.:))
A ti esetetek nem béna,csak megmosolyogtató.:))
Nem,sztem nem béna. Van aki direkt csinálja úgy. Ismerek pl.Réka-Rebekát, meg olyat is aki hasonló hangzású nevet adott,Nelli és Linett.
Sztem azért mosolyogják meg mert aranyos lehet és nem azért mert béna.
Csak engem idegesít, és azt gondolja mindenki, hogy direkt van, pedig tényleg véletlen.
Köszönöm a válaszokat!
Miért ne?!
Mind a 6 gyermekünknek ugyanazzal a betűvel kezdődik a nevük.. :-)
Nálunk is a vezetéknév keresztnév kezdőbetűnek "kellett" megegyeznie, mert apa monogramja T.T. és az volt a kívánsága, hogy a kisfia is az legyen. Nem ugyanazt a nevet kapta mint apa, de meglett a T.T. :)
Én sem tartom bénának! Ne foglalkozz azzal, mit gondolnak mások! Nektek tetszik, jól hangzik, és ez a lényeg!
Szerintem ez tök jó :) Nálunk öcsémnek és nekem is P betűs nevünk van, sőt, én ugye Petra, ő meg Péter :D
A fiam Krisztián, ha lesz egyszer egy lányom is, akkor neki is K betűs neve lesz. Ha a majdani kistesó fiú lesz, akkor csak azért nem K betűs lesz ő is, mert több K betűs fiúnév nem tetszik.
Szia!
Nekem egy kisfiam és egy kislányom van,és mind a kettőjük L.L..
Direkt is meg nem is lett így választva,Levente,és a kislány Laura.
Szerintem tök jó,nincs ebben semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!