Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti bevállalnátok úgy egy...

Ti bevállalnátok úgy egy babát hogy a barátotok nem támogat titeket?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és úgy néz ki a volt barátom nem szeretne részt venni a gyereknevelésben. Persze anyagilag támogatna. Van már szakmám és érettségim is, de valószínűleg szüleim nyakára születne meg, mert egyenlőre nem tudok külön költözni. Ők maximálisan támogatnak, de még is csak egyedül kéne felnevelnem és 18 év az nem kis lemondással jár.
2020. máj. 5. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
Én mindig minden bimbózó kapcsolatom vagy szexuális kapcsolatom előtt közöltem, hogy ha véletlen teherbe esnék, nincs az az ok, amiért elveteném, így menjenek bele a dologba. Ha 18 évesen történik, én akkor is megtartom. Végül 20 évesen besikerült, kérdés sem volt, hogy megtartom-e, de sajnos elvetéltem.
2020. máj. 6. 09:59
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

SEmmi probléma, a gyereknek lesz családja, az anyja, meg a nagyszülei. Az apja is meggondolhatja magát, ki tudja, mi lesz, ha meglátja a kisfiát vagy kislányát. Esetleg, amikor elkezd beszélni, és mondja neki, hogy apu.

Nem kell félni, minden rendben lesz, meglátod.

2020. máj. 27. 05:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem tudok üzenetet írni a kérdés kiírójának, de ha esetleg bármi módon ezt látod, akkor írj rám:)

Mondok szívesen alapítványt, ahol szeretettel segítenek, akár felneveled a picit, akár örökbe adod. Kitartás, remélem, rendbe jön még a helyzet!

2020. aug. 9. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!