Ti várnátok? Második gyerek?
Én 31 éves vagyok, van egy másfél éves lányom. Férjem viszont 41 éves.
Egyik nap szeretnék még egy babát másik nap úgy érzem, áhh, nem akarom.
Elegge bizonytalan vagyok. Viszont azt érzem ha most vissza megyek dolgozni, többé nem vállalok babat. Ráadásul 31 vagyok...
Párom még idősebb. Nem akarok idősen szülni.
Áhh, egyszerűen nem tudom mi legyen

Ha most nem lesz mielőtt visszamész dolgozni,, akkor később már nem lesz , ezt jól látod..
Ezt kell eldöntened
Hogy biztosan akarsz-e 2. Gyereket

Anyagiak megvannak hozzá? Feltudnatok nevelni meg 1 babát?
Jobb ha van tesója, de ha most nem vállalsz utánna már idős leszel te is és a férjed is. Nagyobb az esély a betegségekre is.... A férjed szeretne tesot?
Férjem se tudja még egyelőre. Ő inkább amiatt "aggódik" mennyire lesz fárasztó
Ez emaz egy gyerek is eléggé lefaraszt neha minket.

Nehéz kérdés. Mi 32-42 évesek voltunk az elsőnél, most elmúlt 1 éves és most vagyok 10 hetes terhes. Majdnem 34-44 leszünk, mire a pici születik.
Párom így is mondogatja, hogy 60 lesz, mire a nagy érettségizik.
Semmiképp nem vártam volna tovább, de én kb azóta alig várom a picit, hogy az első meglett, és ez nagy különbség.

még 10-12 év múlva is ráértek második gyerekre, nem vagytok elkésve, nem a középkorban vagyunk, hogy 31 évesen már öregasszony valaki
ha pedig sportoltok, egészségesen éltek, nem dohányoztok, akkor simán megélhetitek a 85-90-et is

7
Nem a kérdező kora miatt írtuk, amit írtunk....
Másrészt, persze az sem elhanyagolható.
Nem most, hanem egy esetleges nagyobb korkülönbség esetén.
Éb éppen a 31 -et töltöttem, amikor az elsô baba született. Nem így terveztük eredetileg.. de csúszott a házunk.. stb
Ekkor tudtam hogy 2 gyerek közt nem mehetek vissza, hiszen fél évre minek?
32 voltam még, amikro 1,5 év korkülönbséggel megszületett a 2. Babánk.
Ciszont mi tervezünk 2. Gyereeket is.
Vagyis én még nem vagyok benne biztos, mert nagyon kevés ez a 1,5 év.
Visszanenni itt sem rudok, mert sajnos bölcsibe nem veszik fel, vagy kicsi az esélye és magán nincs.. így nem tudok visszamennj oviig dolgozi
Gyes az lényegesen kevesebb bevétel.. de jobb lenne picit nagyobb korkülönbség 3. Közt..
De a koru k moatt nem fér bele már ismét a munka..
Szóval megértem a sikemmát
1.

Ha most nem akarod szívvel lélekkel akkor ne legyen.
Nekem 8 év van a kettő között, és jó ez így.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!