Mi a véleményetek ezekről a keresztnevekről?
Figyelt kérdés
Adrienn,Hanna,Janka,Panna,Dorina,Rebeka...Szerintetek melyik a jobb?2010. júl. 28. 15:58
1/16 anonim válasza:
Hát,talán a Panna,de igazából nem tetszenek.
2/16 anonim válasza:
Vezeték névtől nagyban függ, de ezek közül Janka, Panna, nem tetszik.
A többi elmegy.
a sorrend:
1 Adrienn (legjobb)
2 Hanna
3 Dorina
4 Rebeka
4/16 anonim válasza:
Nekem az Adrienn és a Hanna tetszik.
5/16 anonim válasza:
A Hanna nagyon tetszik. Ha lányom lett volna így hívták volna. Egy barátnőm most vár kislány és Hanna lesz:) Ha nem zavar, hogy egyre gyakoribb név akkor add azt:)
6/16 anonim válasza:
Ezek közül a Hanna!
De szerintem azért, mert nekem egyébként az Anna a sláger! És ez nagyon hasonlít rá.
És igaz, hogy leginkább vezetéknév függő, hogy melyik jönne be.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)Igazából én az Adrienn,Hanna és a Dorina között variálok:)Még nem tudom,hogy melyik legyen:)
2010. júl. 28. 16:35
8/16 anonim válasza:
Az én pici lányom Dorina Anna:))))
10/16 anonim válasza:
Nekem a Rebeka tetszik.
Talan meg az Adrienn de a tobbi nem tetszik,mostanaba tul sokszor hallom ezeket a neveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!