Érdemes 50 évesen ujabb gyereket vállalni, vagy érdemesebb a várhatoan néhány éven belul megszulető unokákra felkészulni?
"Végül is 70 évesen is lehet gyereket csinálni, de kinek?"
Nyilván nem egy 45 éves vénaszonynak. De ilyen nagycsaládban meg lehet csinálni azt is hogy amikor a fiam mellől kiöregszik az asszony az nekem még jo egy darabig, az enyémet pedig megkapja a dédfater, neki egy átlagos vénasszony is csitri.
A generácios szakadékkal se lesz gond mert én sose fogok felnőni.
"Kerdezo, ne itt varj valaszt - neked kell eldonteni. "
Nem az volt a kérdés, hogy kinek mit hol kell eldönteni.
"Szoval...irany a haloszoba!"
Az uncsy. Nem lehetne inkább swinger klubban?
Nagyon kamu szagú a kérdés.
Meg felelőtlen a gyerekekre nézve, a gyermeknek szabályos kirekesztés ha idősebbek a szülei mint a barátainak vagy évfolyamtársainak. Tapasztalatból mondom, egyik barátnőm árva volt, és a nevelőszülőei meg vagy 10-15 évvel volt idősebb mint a többieké, és szégyellte. Nem volt miért, de a gyerekek ilyenek, nem akarnak mások lenni.
Meg lehet fiatalon is meghalni, de még mindig idősen halnak meg többen.
Én nem tenném ki ilyennek az én gyerekem, meg cserélgetni a nejeket? Beteg vagy, ember.
Húzzál gumit, meg ne próbáld még több ember életét elb.szni.
32#
A valaszomban benne volt a kerdesedre adott valaszom: miert ne vallalhatnal gyereket, kulfoldon ez normalis, akar 60+ eletkorban is. Csak Magyarorszagon "kotelezo" 35 eves kor alatt szulni es 40 eves kor alatt apava valni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!