Miert van az, hogy az elado nem valaszolt nehany kerdesre?
Háát nekem először az jutott eszembe mi van akkor ha nem minden email-ről tud? Úgy értve mi van ha a tudtán kívűl valaki kontárkodik a levelező vagy a piac tér üzenetei között.
A másik ami eszembe jutott, hogy lehet hogy van bőven vevő akiket ki kell szolgálnia és így nem tud mindig válaszolni.
Nem hinném hogy egy igényesen elkészített és igényesen becsomagolt termék készítője flegmasagbol ne válaszolna.
Valami oka van, lehet nem is tud a levélről.
Valószínűleg gy gondolta, nemkell kontaktolnia veled eladás után. Inkább annak örülj, hogy konkrétan üzletelés alatt válaszolt, mert sokan nem tesznek így.
Egyébként lehet, én is lestem volna, hogy milyen kérdések ezek.. :D
Nem indokoltad a kérdést.
Ha ugy kerdeznél mennyi ideig tartott becsomagolni tartos e a csomagolas kibir e szàllitast miegyéb mert mondjuk ajandekba lenne vagy igy adnàd màsnak tovabb vagy barmilyen indok akkor ertené hogy miert kerdezel ilyeneket
De bakker vonatkoztass el.
Tök mindegy mit kerdeztel amiket irtunk vonatkoztathato mas hülye kerdesekre is ugyanugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!