Miert van az, hogy az elado nem valaszolt nehany kerdesre?
Figyelt kérdés
Szoval vettem egy maganszemelytol par dolgot a neten es valami fura volt. Az aru rendben megerkezett es minden klappolt de: kerdeztem par dolgot az aruval kapcsolatban ami kicsit mellekes volt (konkretat nem akarok irni de ilyenekre kell gondolni kb: mennyi ideig tartott becsomagolni? Vagy mitol volt ennyire szep allapotu?). Ugye ezek nem konkret a termekre vonatkozo kerdesek, de nekem abban a helyzetben kellett volna a valasz. Es az egyik esetnel konkretan nem valaszolt arra az uzenetre ami csak errol szolt a masik esetben meg... Hat irt valaszt de csak konkretan a kerdesemre nem tert ki. Ez ilyenkor miert van? Miert lehet az, ha valaki konkretan direkt nem valaszol meg xy kerdest? Es most a szitutol elvonatkoztatva is kerdem. Kerlek titeket, h a trollkodast mellozzuk!2019. dec. 21. 22:56
11/11 anonim válasza:
én ilyent eladoként szoktam csinálni, ha kérdez valamit 3 oldalas levelet kap melyben kitérek még a kutyám szeme szinére is. igy következő alkalommal csak fontosat kérdez a termékről, s azt is csak akkor, ha nem tud utána nézzni a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!