Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekesek nektek milyen a...

Kisgyerekesek nektek milyen a szexuális életetek? Szülés után mikor állt helyre? Jobb lett vagy rosszabb? Hogy hoztátok helyre?

Figyelt kérdés
Van egy majdnem 2 éves gyermekünk. Eleinte ugye nem volt semmi szex majd volt 1-2 gyenge próbálkozás de a 4-5 hónap felé kezdtem élvezni is addig kicsit fájt. Akkor volt egy kicsit jobb időszak de mostanában szörnyű. Alig csináljuk. Mintha nem lenne erőnk. Szinte egész nap én vagyok a kicsivel ,éjjel néha kel akkor én kelek hozzá. A monotonitás miatt érzem hogy kezdek befásulni . Plusz este 9 után alszik a pici,mire utánna elintézek mindent + a fürdést valamikor 10 után esünk neki a szexnek ,én már mindig álmos vagyok. Az is zavar hogy mindig csendben kell lenni,nagyon nyikorog az ágy úgyhogy a földre kényszerülünk. Párom nem szereti az előjátékot,pár perc és megy a menet én ekkor még nem is jövök mindig " hangulatba" van hogy fel is sérülünk hiába használunk síkosítót. Már beszéltük hogy ki kellene találni új dolgokat csak nem tudjuk mi legyen,meg elég korlátozottak a lehetőségek hogy csendbe kell lenni. Nem tudom mit tegyek. Ez idővel jobb lesz vagy mostmár csak rosszabb? Járt valaki hasonló cipőben? Van tippetek mivel javíthatnánk ezen?
2020. ápr. 29. 01:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a párom ilyet mondana,hogy vesz egy vibrátort nekem,soha nem fekudnék le vele.Tuti mondanám neki menjél oldd meg magadnak.Egyébként ahogy írod hogy milyen érzéketlen,lehet többre mennétek ha mindenki elintézné magának.
2020. ápr. 29. 08:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Párod egy önző tuskó, már ne is haragudj. Én egy ilyen emberrel együtt sem lennék, mivel a szex, és ahogy szex közben bánik az ember a másikkal, nagyon fontos egy kapcsolatban. Őt te nem érdekled, csak a saját kényelme a fontos, és ez nagyon szomorú. Plusz nem illetek össze szexuálisan, de ezt a kapcsolat elején realizálni kellett volna, és találni egy olyan párt, akivel passzolnak az igényeitek. Sajnállak, mindenki megérdemelné a jó szexet...
2020. ápr. 29. 09:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt tudd, hogy nem vagy ezzel egyedül. Az én párom is hasonló a leírásod alapján. A mi babánk 10 hónapos. Volt eddig 3 gyenge próbálkozásunk születése óta, de én már egyáltalán nem is vágyom rá. A mi kapcsolatunk mondjuk soha nem volt jó. 3 év után véletlenül jött a baba. Imádjuk, de a mi kapcsolatunk szerintem már csak rosszabb lesz. Remélem Ti meg tudjátok oldani a problémát.
2020. ápr. 29. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:

3 gyerekünk van, 7 hetes a kicsi, 2 természetes szülés után császár lett.

Nálunk minden maradt a régiben, heti 1-2-3 x...Szerintem jobban szeretjük egymást mint bármikor! :)

2020. ápr. 29. 10:34
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Durván paraszt a párod, és az sem semmi, hogy ezek mellett még te akarsz tenni azért, hogy jobb legyen,mintha ebben a helyzetben rajtad múlna :( tényleg rossz így, próbáljátok megbeszélni, hátha belatja hogy neked fontos lenne az előjáték es raveszi magát. Egyébként ide mindig "szexistennők" válaszolnak akik minden nap szexehesek, 6 hetet nem bírják kivarni, direkt ugy fogalmazva, hogy még rosszabbul érezd magad a bőrödben, mert nem ilyen vagy. Ezzel ne foglalkozz. Nálad valószínűleg az a baj, hogy tuskó a férjed es nem figyel rád, ráadásul fáradt is vagy, senkinek se lenne kedve a helyedben. Ezeket kell megoldani, de van egy olyan érzésem, hogy ez inkább a ferjeden múlna (tehermentesitsen, hogy tudj pihenni néha, vegye ra magát az előjátékra, ilyenek)
2020. ápr. 29. 11:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled sajnos, és ez nagyon nagy baj! Nagyon sajnállak! Ilyen parasztnak nem kellene feleség! Annyira megalázó, amit mond, amit csinál... TISZTELD MAGAD JOBBAN, és amíg nem virít valamit, addig te se engedj! Milyen dolog ez már? Persze, csak neki legyen jó... Ha nem állsz ki magadért, az igényeidért semmi sem lesz jobb! Gondold ezt végig! Lehet vita lenne belőle. De jó lenne ha belátná, hogy nem ő az egyetlen férfi a világon és egy fiatal nővel nem így kell bánni, aki még gyereket is szült neki. Nem értékel, természetesnek vesz. Jó lenne felvilágosítani, hogy nem ő au egyetlen férfi ezen a világon...
2020. ápr. 29. 13:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gyerek a ti problémátok. Vesz egy vibrátort, és intézd el magadnak, neki csak be kelljen dugni? Na, ez aztán nagy élvezet lesz. Világosítsd már fel a drágát, hogy nincs külön "előjáték" meg "szex", hanem, csak szex van, aminek az a lényege, hogy mindkét fél élvezze és jól érezze magát. Ha neki ez annyiról szól, hogy dugjuk be oszt szevasz, akkor én inkább megmondanám neki, hogy dugja be a porszívóba. Már bocsánat.
2020. ápr. 29. 14:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlo az en parom is mint a tied.En igenyelnem a hosszabb elojatekot o pedig nem,kicsit hozzam er es azt gondolja eleg is.Raadasul elmondta h zavar ha a tv-t megy es nezi kozben.3 eve biztos, de 2 eve vagyok ra igazan az oralis szexre es nem hajlando csinalni.Es igen bevagyok fasulva es leterhelt vagyok, mert szinte en latom el a 2 eves gyerekunket ove csak a furdes.Hiaba mondom faradt vagyok ,sok ez nekem,monotonitas teljesen tonkre teszi az idegemet,es a nem alvasok,mert ejszaka ebred a gyerekem.Elhidegultem tolem teljesen,de nem is csoda.Jo ha ket havonta 1x van szex,de az nem er semmit.Szomoru h 29 evesen ilyen xar a szexualis eletem.Pedig en szeretnek jo szexet.Tudom,hogy nem mentheto mar ez a kapcsolat..
2020. ápr. 30. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!