Kisgyerekesek nektek milyen a szexuális életetek? Szülés után mikor állt helyre? Jobb lett vagy rosszabb? Hogy hoztátok helyre?
Nekünk most járt le a 6 hét, alig bírtuk kivárni, én császáros voltam, és nem fáj a szex, ugyanolyan jó, mint előtte.
A párod mennyit segít a baba körül? Ha jól veszem ki nem sokat. Gondolom dolgozik, de estére legalább átvehetné, te is előbb tudnál enni, fürödni stb. Miért kell csendben lenni? Át lehet menni másik helyiségbe. Mi az, hogy nem szereti az előjátékot? Persze, hogy így fájdalmas, ha nem vagy kellőképp felizgulva. Tudja, hogy kevés? Mond meg neki, ezen változtatni kell. Új dolgokban nem tudok segíteni, nem tudom miket szerettek, mi az ami mindkettőnket izgat.
Miután a kicsi elalszik, kezdjétek az együttléttel..
De ahogy leirod, azért én se sietnék semmivel. Először azt kellene megbeszélni.
Ha új dolgokat akartok kipróbálni, olyan egyszerű.. Vágyaitok, fantáziátok csak van.. Beszélgessetek róla! Ezer felé dolog van.
Nekem természetes szülés után fájt az első jó pár alkalom pár percig. De pl miután a kórházból hazajottunk, 2. napon elégítettem ki orálisan először a párom, aztán szinte minden nap. Onnantól, hogy lehet a szex, minimum naponta, de ha jól jön ki többször is. Nálunk 8kor alszik a kicsi,sajnos ritkan, de néha reggel is tudunk együtt lenni. Terhességem alatt is végig szexeltunk. Szeretjük és kívánjuk egymást. Mindig. Ha fáradt vagyok és én is nagyrészt egyedül vagyok a kicsivel, hiába vagyok fáradt, alig várom, hogy hazaérjen a párom és egymásnak eshessünk. Mert jól esik, szükségem van rá, ki akarok elegulni, érezni akarom. De ilyen előjáték 0 emberrel, síkosítós kínlódás sál, nekem se lenne sok kedvem. Szerintem kezdjétek a beszélgetéssel.
A fáradságot tökéletesen megértem. Mi felváltva dolgozunk 12 órában, este tízkor azt sem tudom fiú vagyok vagy lány.
Viszont az előjáték hiánya gond. Gondolom késő van, hamar le akarja tudni... Időt kéne találnotok arra, hogy kettesben legyetek és nem hulla fáradtan.
Vigyázzon valaki a gyerekre, délelőtt - délután, akár aludjon ott nagyszül9nél. Romantikázzatok.
Új dolgok... Hát ez nagyon egyénfüggő. Új póz, szexi ruha, szerepjáték, segédeszkök. Ezektől nem kell félni ez mind csak hozzáad a szexhez. De első a beszélgetés. Ha az nincs, nem fog működni.
Tudja hogy több előjáték kellenne mert beszélünk róla. Az volt a válasza hogy vesz egy vibrátort és így el tudom kezdeni előbb magammal a dolgot és ha kellően kitágultam mehet a menet.
Természetesen nem abban a szobában csináljuk ahol a kicsi van,azért kell csöndben lenni mert a két szoba között van egy nagy járat-egy jó nagy lyuk, cserépkályha volt ott- így minden áthallatszik.
Párom dolgozik,majd a kinti teendőket végzi ezért nem tud sokat foglalkozni a kicsivel. Azért valamennyit játszik vele,meg a fürdetés.,fogmosás az övé.
Félek hogy ha így haladunk teljesen elhidegültünk egymástól. Foglalkozik vele hogy nekem is jó legyen,mindig kérdezi is közben,stb. csak ő ilyen,kicsit lusta a maga módján a szexhez. Attól is félek már un engem,lassan 15 éve együtt vagyunk.
Nálunk minden szülés után mégjobb lett mint volt, de ez talán a vágy miatt is, mert le voltunk tiltva mindkettőnél (9hó+6hét csak petting). Az első alkalomnál lassabban kezdtük, óvatosabban, de egyébként ment minden mint a karikacsapás. (Első szülésnél gátmetszés volt, másodiknál szakadás)
Mi erre nagyon ügyelünk, ha hullák vagyunk is próbálunk rendszeres házaséletet élni, de akkor sem esünk kétségbe, ha egy hétig úgy jön ki a lépès, hogy nincs kapacitàs összebújni se.
Összességében rövidebbek lettek az együttlétek, de intenzívebbek.
És rengeteget kommunikálunk!!!! Szerintem az alap.
Nálunk terhesség alatt is volt szex, igaz másabb volt, hisz csak 1-2 póz ment.
Szules után is nagyon kívántuk egymást, meglepően én is vágytam a szexre, pedig fel voltam készülve, hogy megvaltoznak a dolgok.
Első 6 hét alatt petting volt, majd 6.héttől rendszeres szex, pár alkalom fájt a gátmetszésem miatt, de aztán minden egyre jobb lett.
Most 8,5 hós a lányom és heti 3-4 együttlét van, többnyire este, de hétvégén a délelőtti alvás alatt vagy hétköznap reggel korán
Azt hozzá kell tenni, hogy fél6kor ér haza a férjem, utána mindenben segít, furdet, vacsorát csinál, így 9re ágyban vagyunk, megfürödve.
A lányom 1x kel éjszaka, így nem vagyok fizikailag sem ki.
Ezenfelül rendszeresen tornazom, ami nagyon tetszik a férjemnek, motivál, dicser. Ez is pozitívan hat az önbizalmamra.
Szerintem nálatok a vágy hiányzik, szexeltek megszokásból.
Mit reagál pl hétvégén, ha a gyerek délutáni alvaskor kezdeményezel?
Nincs más helyiség, ahol nem kell csendben lenni? Esetleg este, mikor elaludt a gyerek furodhetnétek együtt. Zuhany alatt is lehet az előjáték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!