Egy 4 hónapos terheséget, el lehet titkolni?
Amikor még csak 5-6 hetes terhes voltam, apósom rákérdett, hogy terhes vagyok-e, mert nagyon gyanúsan domborodik a hasam. Hol van az még a negyedik hónaptól?
Második babánál már nem vették észre, mert szülés után még meg volt maradva egy olyan 4 hónapos terhesnek megfelelő hasam (amekkora nekem volt) s nem volt olyan feltűnő változás.
Meg lehet próbálni titkolni, lehet, hogy bejön, lehet, hogy a szemedbe nem mondják de a hátad mögött sugdolóznak, meg ugye az is ott van, amit az egyik hozzászóló még írt, hogy mennyire van rosszul az ember, az is könnyen feltűnhet. Előre nem lehet tudni, milyen lesz a terhesség s mennyire fog látszani.
Esetleg most a vírus miatti helyzet alatt, ha nem találkozol semmilyen ismerőssel, el lehet titkolni addig amíg újra nem találkozol velük.
Mindenkinél más.. Én a hasam alapján el tudtam volna titkolni, ha akartam volna.
Viszont engem az arcom elárult, állítólag olyan kisimult ragyogó lett. Én akkor nem láttam a változást, de utólag kiderült hogy a kolléganőim már előbb beszéltek róla hogy terhes lehetek, mint hogy én egyáltalán tesztet csináltam volna. Nem tudták amúgy hogy próbálkozunk. Így másfél évvel később ha visszanézem a terhesen készült képeket, akkor már látom hogy mit láttak. Tényleg másabb volt az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!