Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennyire fogadnátok el ha...

Ti mennyire fogadnátok el ha gyermeketek nem szeretne most érettségizni?

Figyelt kérdés

En is most érettségiznék, szeretnék egyetemre menni, viszont nekem az egészségem mindig az első helyen állt.

Így is próbálok kizárólag max.boltba kimenni, itthon maradok.

Ami a májusi érettségi mellett szól hogy szeretnék menni egyetemre.

Ami ellene:

-a tanáraim 80%-a 50 év feletti

-a mi iskolánkban 8 osztály érettségizik és aki nem szeretne továbbtanulni az is bejön mert túl szeretne lenni rajta

-mivel autónk nincs, kénytelen vagyok tömegközlekedést használni

-osztályfőnök nem érti miért kéne félni egy kis vírustól

Inkább halasztok 1 évet, de ne legyen semmi bajom..

Anya teljesen kiakadt hogy mit képzelek magamról, az egész életemet így fogom elrontani, ha elkapom a vírust úgyis meggyógyulok..

Én reagálom túl? Más anyuka is így reagálna?

2020. ápr. 19. 16:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
84%

Én nem halasztanék, főleg így, hogy az írásbelivel meg lehet úszni, könnyebb a dolgod.

És egy évig mit csinálsz még? Most a tudás a fejedben van még, friss, egy év alatt sokat felejthetsz.

Maszk, kesztyű, fertőtlenítő - de ha ennyire majrézol, vegyél műtős ruhát is, és bemész. Nem kell ezt túlparázni, nem a veszélyeztetett korosztály vagy.

Amúgy sem 50 diákot fognak 1 tanterembe bezsúfolni, hanem jóval kevesebbet (eleve kevesebben is vannak bent ilyenkor). Szerintem a jelenlegi helyzet miatt 1 pad ki is lesz hagyva az ültetéseknél.

Unokatestvéreim közül ketten is most érettségiznek, és egy percig nem gondolkodtak a halasztáson, pedig az egyikük nem adott be jelentkezést sehová.

Ugyan a sztori nem hasonlít, de:

Testvérem a 2005-ös matek érettségi botrány idején érettségizett, amikor lehetett választani, újraírják, vagy az évvégi jegyet kapja meg. Na ő az utóbbit választotta, jobban is járt, az 5-ös volt, az érettségit viszont elrontotta (kb. 3-as lett volna) - a felvételijéhez kellett.

2020. ápr. 19. 22:02
 22/29 anonim ***** válasza:
82%
Bocs, 1989-et akartam írni. De 2005-ben is volt botrány.
2020. ápr. 19. 22:04
 23/29 anonim ***** válasza:
79%
Őőőőő, közben törölték azt a bizonyos 8-ast? Csak mert most én vagyok a 8-as én nem írtam semmit élősködésről, meg nem küldeném el az ovodást dolgozni :D
2020. ápr. 20. 01:36
 24/29 anonim ***** válasza:
91%
Igen, törölték.
2020. ápr. 20. 06:14
 25/29 anonim ***** válasza:
9%
Hogy lehet összekeverni, hogy a tesvéred 2005ben vagy 89ben érettségizett? Azért nem 2 év van a kettő között
2020. ápr. 20. 06:16
 26/29 anonim ***** válasza:
95%

Tulreagalod. Nem lehet h ez egy jo urugy, mivel nem keszultel eleget?

Egy irasbelivel letudod, nekem ez lett volna az alomerettsegi, szobelin hajlamos vagyok leblokkolni.

2020. ápr. 20. 06:37
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 25-ös!

Úgy, hogy közben itt beszéltem a mellettem ülővel, hogy 2005-ben is volt hasonló, és nem figyeltem, mit írok le.

2020. ápr. 20. 09:34
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Nah, a PDSZ tiltakozik az érettségi megtartása ellen. Még szerencséd is lehet kérdező, aztán nem lesz megtartva. Aztán, hogy egy évig mit fogtok csinálni, az jó kérdés.

Még ugye akkor egy egész évfolyam hiányozni fog az egyetemeken is.

2020. ápr. 20. 12:13
 29/29 anonim válasza:
100%
Ha tudatosan választanád a gap yeart, arról sok pozitívat tudok írni mivel én halasztottam. Nem tartom igaznak azt, hogy kiesnél a tanulasbol és nehéz lenne visszatérni. Viszont én biztos nem hagynám ki az érettségit ( most újra elmegyek érettségizni tehát nem is fogom). Ha a tanáraim 50 év felettiek, akkor képesek dönteni hogy menjenek vagy ne. Viszont attól hogy te nem mész érettségizni, nekik még mindig ott kell lenniük 10 diákkal a terembe, ne volunterkedj, butaság. 2., ha nyolc ha száz ha ezer osztály érettségizik, akkor is tízen lesznek rajtad kívül a terembe. Lehet, hogy sokan egyszerre értek oda, de már eleve maszkba menj ne puszi puszival köszöntsd a baratnoidet. Nem fogtok egyszerre végezni, és megvárni sem fogjatok egymást. Mindenki el akar húzni erettsegirol amilyen gyorsan csak lehet, ebben a helyzetben ez hatvanyozottan igaz lesz. A tömegközlekedésre ott a maszk és a kwzfertotlenito, de ha belefér a költségvetésbe, akkor a taxi ( ha csak nem 50 km-t utazol pl). Az osztályfőnökodnek részben igaza van bár ez nem volt kerdes.
2020. ápr. 21. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!