Mit sportol gyermeketek, milyen gyakran és mióta?
Kisfiam 6 éves. Úszni kiskora óta jár, az ovival egy héten egyszer, és magán oktatásra szombatonként. Focizni az oviba jár, hetente kétszer egy órát. Látom rajta hogy így is sok fölös energiája van. Én 8 hónapos terhes vagyok ikrekkel szóval egyre fáradékonyabb ezért nem tudok vele annyit játszótérre menni, sétálni mint régen.
Szeptembertől szeretném járatni valahova, ezért szeretnék tőletek ötleteket gyűjteni.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Lányom van 8 éves.
Társastánc heti 2-szer
Röplabda heti 2-szer
Kosárlabda heti 2-szer
De idén mondtam, hogy max 2, így a társast elhagyja
Ovis korában úszott, majd 1.osztálytól vízilabdázik. Bár mondta hogy lehet inkább kajakozna, így átíratjuk oda szeptembertől.
Több sportra nem vinném, fontosnak tartom hogy velünk is töltsön minőségi időt.
A fiam szertoznázott ovis korától. Az első években heti 2 alkalommal volt edzés, amikor a versenycsoportba járt már 4x2,5 óra volt. 8 évesen hagyta abba, 4 évet járt. utána elkezdte a vívást, heti 4-szer volt edzés, szeptembertől mindennap lesz. Most volt 9 éves a fiam.
A testvére kosarazik, 10 éves, neki szeptembertől heti 5 edzése lesz, eddig heti 4 volt.
A harmadik gyermekem egyelőre csak az oviban balettozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!