Elmennétek így az esküvőre?
Majd csak ősszel lesz az esküvő, akkor csak 3 hónapos lesz a kisfiunk. Az ara kijelentette, hogy gyerekmentes esküvőt akar, mert ők nem gyerekpártiak és sírnak, hisztiznek majd.
Nen tudjuk senkire se rabízni egy teljes napra, és szerintem egy 3 hos picit nem is lehet másra hagyni.
A ceremónia délben lenne, ahhoz, hogy odaerjunk, már reggel 9-kor indulunk kell, a lagzi meg ugye hajnalig szokott lenni, de ha hamar eljovunk, az is sok idő, mert még vissza kell vezetni.
Szoptatok is. A lány az egyetemi legközelebbi barátnőm volt, ezért szeretnénk elmenni, de így nem tudunk.
Szülői segítség nincs, sőt, rokoni sem sajnos, megbízható barátnőm sincs, akire majd rá merném bízni, mert senkinek nincs még gyereke. Csak úgy tudnánk menni, ha visszük a babát is, de ezt nem engedi a barátnőm.
Utasitsuk vissza a meghívást?
Esetleg mivel a te barátnőd, ülj be a ceremóniára. Addig apuka kint sétálgat a picivel. Gratulálj a végén és menjetek haza. Nem gondolom, h. a párod kiakadna amiatt, h. ő nem láthatja az esküvőt. A barátnőd is látott téged, végülis ott voltál ezen a fontos napon.
Amúgy lehet addig még vírus helyzet lesz, szóval akkor meg biztos nem kell menni esküvőre.
Én biztosan nem mennék.
Bár hozzáteszem, nekem az 5 hetes babámra már hetente 2x2 órát a mamák fognak vigyázni. Tehát ha lenne segítség simán rá hagynám másra a 3 hónapost. Ettől eltekintve ilyen kijelentéssel, hogy gyerek mentes esküvő eszembe se jutna menni, és nem is érezném magam rosszul emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!