Mi erről a véleményetek (terhes-e vagy. )?
A kérdésből nem derül ki, hogy milyen kapcsolatban vagy a nagymamáddal. Lehet filózott, míg ott voltatok, hogy kérdezze-e meg, csak nem jött rá a lépés. Majd nem hagyta nyugodni a dolog, és inkább rákérdezett telefonon. Ez a "pletykát hallott" dolog lehet hogy csak alibi.
Esetleg nem híztál mostanában egy kicsit, amiből gondolhatott erre? Vagy nem volt valami erre utaló dolog, amiből ezt következhette ki?
De egyébként igen, én is úgy gondolom, hogy egy picit túlgondolod a témát. Simán el lehet neki mondani, hogy nem vagy az. Illetve számon is kérheted, hogy ezt miért nem személyesen kérdezte meg.
Kommunikáció, rengeteg felesleges dologtól megszabadít. De persze nem tudni, hogy milyen kapcsolatban vagy vele, mennyire tudjátok az ilyet megbeszélni.
Mi az az ugatólánc? Engem is érdekel.
Amúgy szerintem is bunkóság, legyen bárki, aki kérdezi. Ha híztál, ha pletyka stb. amíg te nem mondod el, addig ne kérdezzen rá.
Viszont az öregek sokszor tapintatlanok. A férjem nagypapája is simán megjegyezte, hogy híztam. Így elmondtuk, hogy terhes vagyok. De nem így szerettem volna. Szülésig az összes találkozáskor közölte, hogy megint híztam.
Szülés után, meg dicsérte, hogy mennyit fogytam. Fura volt és idegesítő. De ez van. Már vártam is, hogy mikor tesz megjegyzést. 😃
A kutyák kommunikálnak ugatólánccal éjszakánként - amikor megőrülünk az ugatástól.
A Kérdező ezzel a "kedves" kifejezéssel utalt gondolom a rokonai beszélgetésére.
#11: semmilyen viszonyban nem vagyunk már vele. Nem az a jóságos nagyi, mielőtt még valaki elkezdeni sajnálni. Irigy, rosszindulatú, árad belőle a negativitás, meg a kivagyiság, már legszívesebben a kapcsolatot se tartanám vele, csak nem akarok teljesen hátat fordítani neki, ezért kb. évente kétszer elmegyünk. Próbáltam vele őszintén megbeszélni, hogy szerintem ő milyen, de kikérte magának, hogy ő csak megmondja mindenről (a persze mindig negatív) véleményét, és hogy ehhez joga van. Ha van mit kritizálni, akkor nem hagyja ki, hogy megjegyzéseket tegyen, ha nem talál semmi kivetnivalót, akkor meg felhozza a múltat, hogy bezzeg akkor. Az a lényeg, hogy nehogy jó legyen véletlenül a kedvem. Nem lehet vele két értelmes mondatot váltani, mert bármit hozok fel, hogy mit főztem, csinálok, vagy nézek a TV-ben arra már sz*rozza is le.
Szóval nem az a bensőséges viszony, hogy csak így belekérdezzen. Nem vagyok jobban elhízva, mint amúgy is, tehát ha terhes lennék, akkor is max. 12 héten belül, amikor még az ember nem szívesen osztja meg a nagyvilággal. Az előbb leírtak miatt, pedig még később is tervezem neki elmondani, mint a szokásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!