Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ha terhes lennek es el szoknen...

Ha terhes lennek es el szoknenk a szuleim vissza tudnanak hozni a rendorsegel?

Figyelt kérdés
En nagyon szeretem a baratomat ket eve hogy vele vagyok es tiltanak a szuleim amikor rajok jon akkor tiltanak es en mar nem birom viszont en 16 eves vagyok a baratok meg 18 es el szoknenk vele a rendorok vissza hozatnanak ha terhes vagyok ess en azt mondom h vele akarok lenni nem akkarok vissza menni a szuleimhez vissza tudnak akkor is vinni a rendorok a hazamba ?
2015. aug. 14. 14:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen vissza tudnak vinni és közben még egy helyesírási szótárt is ki kell majd olvasnod.
2015. aug. 14. 14:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

De még mennyire!

Főleg, miután ha 16 évesen teherbe esnél, akkor alapesetben a szüleid tartoznának felelősséggel a gyerekedért is. Nem a pasikád, hiába 18.

2015. aug. 14. 14:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
igen. a szuleid biztos bantanak, eheztetnek, utnek-vernek........
2015. aug. 14. 14:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Családi kapcsolatok » Nagyszülők kategória

Igen, a szüleidből nagyszülők lennének.

2015. aug. 14. 14:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
És terhes is vagy, vagy azért akarod felcsináltatni magad, hogy ne tudjanak hazavinni?
2015. aug. 14. 14:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hogy visszavihetnek, hanem a gyerekeid gyámjai is ők lesznek, ha a párod nem tud semmit se felmutatni (lakhely, munka stb...).

De ha fel is tud mutatni, akkor is max. a gyerek kerülhet hozzá, te nem.

Aztán ha betöltöd a 18-at és kidobnak, hiába pereskedsz a gyereked felügyeletéért, ha nincs semmid és az utcán vagy.

Helyedben én nem a gyerekcsinálásra hanem védekezésre koncentrálnék, mert minimum 3 ember életét tönkretennéd vele.

2015. aug. 14. 15:02
 7/14 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat es ha meg korositana a baratom ugx h a szuleim ne tudjak?
2015. aug. 14. 19:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy megkorisít a barátod. Mellesleg ha csak ennyi eszed van, én inkább visszakorosítanálak, mondjuk 10 évesre.
2015. aug. 14. 19:58
 9/14 A kérdező kommentje:
Van eszed neked is .. Mier ne tudna a baratom nezz mar utana ha ennyire süger vagy ....
2015. aug. 14. 20:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vissza tudnának hozatni a szüleid, mert még kiskorú vagy.

Ne essél teherbe azért, hogy a barátoddal együtt élhes...

2015. aug. 14. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!