Ha terhes lennek es el szoknenk a szuleim vissza tudnanak hozni a rendorsegel?
Figyelt kérdés
En nagyon szeretem a baratomat ket eve hogy vele vagyok es tiltanak a szuleim amikor rajok jon akkor tiltanak es en mar nem birom viszont en 16 eves vagyok a baratok meg 18 es el szoknenk vele a rendorok vissza hozatnanak ha terhes vagyok ess en azt mondom h vele akarok lenni nem akkarok vissza menni a szuleimhez vissza tudnak akkor is vinni a rendorok a hazamba ?2015. aug. 14. 14:04
11/14 anonim válasza:
Jaj, kislany, orulok, hogy nekem tobb eszem volt 16 evesen
12/14 anonim válasza:
olvasd el. A gyamhatosag engedelyevel a palid elvehet felesegul, igy nagykoruva valhatsz. de a terhesseg NEM indok. szivesen
13/14 anonim válasza:
Inkább neked kéne kicsikét utana olvasni!
Nincs ilyen, hogy megkorosít.
Nagykorúsítás létezik ugyan házasság által, de NEM úgy működik, hogy a pasikád berongyol veled az anyakönyvezetőhöz és kész!
Gyámhatósági engedéllyel lehet csak és ahhoz alapos indok kell.
Terhesség nem elegendő indok.
Eleve vizsgálják hozzá az érettségedet, értelmedet és a kommentjeid alapján rögtön megbuknál.
14/14 anonim válasza:
Neked még az iskolában a helyed. Fogalmad sincs semmiről, és a helyesírásod borzalmas. Ha megkérhetlek, még ne akarj szaporodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!