Nektek mit csinál / segít a férjetek otthon egy baba mellett? Mennyit foglalkozik vele? Vagy mit csinál meg a háztartásban?
A gyerek körül mindent megcsinál,feltéve ha hagyja a gyerek, mert pár hónapja csak anya létezik neki. Felváltva dolgozunk tizenkét órában. A házimunka nagyja az enyém, ő mosogat és porszívózik, minden mást én csinálok. Nekem nagyobb segítség ha ő van a gyerekkel és én csinálom a dolgomat. Bár ilyen ritkán van mivel alig vagyunk egyszerre itthon, hiszen az egyikünk dolgozik, ha éjszakás volt akkor meg ugye alszik a párom. Ami fix az a fürdetés, azt ő csinálja ha nem éjszakás, mert akkor már 5-kor indul dolgozni.
Nálunk ez az elethelyzet átmeneti, márciusban ment volna a kicsi oviba én meg lassan vissza az eredeti munkahelyemre, de ugye a járvány miatt változott a helyzet.
Ha majd mindez elmúlik és beáll az új rendszer, biztosan változni fog az itthoni felállás is.
A lényeg, hogy segít, megteszi amit kérek, számíthatok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!