Ez most komoly?
"Mondtam, hogy nyugodtan kérdezhettek volna,de csak kinos csend volt,nem mondott semmit."
Nos, érre én azt válaszoltam volna, hogy tudod mit, hugi, nem kell aggódnod, többet nem veszek ajándékot a gyerekednek.
Nem kell kérdezni. Az ajándék ajándék, nem kívánságműsor. Amit kapsz, annak örülni illik, nem kritizálni.
Nagyon lelkes anyósom szokott annyi felesleges és nem jó (pl. nem fektethető etetőszeket félévesnek) dolgokat vásárolni, hogy kaparom az arcom. Ő se kérdez, csak veszi veszi veszi a dolgokat.
Eleinte égtelen hisztiket vágtam a páromnak, hogy zabolázza meg az anyját, de már csak legyintek. Végülis arra költi a pénzét, amire akarja és végülis milyen rendes, hogy az unokáit választotta erre a célra :D Nagyon hálásan megköszönöm, mindet egyesével végigdicsérgetem, itthon kiválogatom és ruhagyüjtőbe vagy védőnőhöz viszem el a marhaságokat. Ha valamiből már ezer van vagy túl nagy (pl. hintaló egy 10 hónaposnak 😅) akkor azt náluk hagyjuk, hogy ne kelljen játékot utaztatni 🤷♀️
Jajj kérdező úgy irigylem a gondjaidat, cinizmus nélkül. Egy nagynehezen összejött terhesség és egy vetélés után, bár nekem lehetnének ilyen gondjaim...Tölem aztán ütvefúrót is hozhatna valaki a gyerekemnek, ha lenne, letojnám 🤷♀️
Rinya off, bocs.
Amúgy ja kérdezhették volna, de most mit tudsz tenni? Nyugodj meg, mert mèg a végén felrobbansz. Nem történt tragédia.
19
Mindenkinek más gondjai vannak. Van akinek az ha letörik a körme, a kérdezőnek meg ezek az ajándèkok. Csak mert nem olyan mint te, nem kellene bunkóznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!