Ez most komoly?
Elsö válaszoló értőolvasás kérlek...55 centi volt születésekor,most meg másfél hónapos...amúgy meg ha nem tetszik görgess tovább nem kell mindenhez hozzászólni.
Kettes válaszoló, ezaz,hogy én mindenben segitek neki,én írtam a tesóm esküvőjére a meghívónak a szövegét basszus, ezért is esik szarul ez az érdektelenség tőlük.
Nem kötelességük érdeklődni, pláne figyelni az igényeitekre. Simán lehet egyoldalú a kötődés is. A kisebb babaruha mögött az is lehet, hogy elfoglalt. Neki nemrég szültél, nem tartja számon, hogy 2 vagy 6 hét telt el. A pelenkatorta gyakori tévedés, azon nem húznám fel magam. Sokan adták a környezetemben, mert milyen menő meg ez a divat most. Nálunk is korszakonként egy márka vált be, csak azt adtuk rá a babára.
A hormonjaid még az egekben vannak, nagyon meg tudják zavarni az ítélőképességed, tudom, átéltem. Minden vélemény előtt megrágtam kétszer a választ, mert sokszor lettem volna feleslegesen bántó. Az ajándékozónak fogalma sem volt, mi lenne hasznos vagy valakitől "tuti tippet kapott" és olyan örömmel adta át, amit hozott, hogy nem illett volna leordítanom. Kérdezni persze jobb lett volna, de abban a pillanatban már mindegy volt. Így kapott a lányom 4 plüss nyálkendőt. Egyik se kellett neki, egy sima köszi után eltettem ugyanabba a fiókba őket. Lesz még annyi idgeskedni valód, ne ezen túráztasd magad. A testvéreid meg a saját életükkel vannak elfoglalva, sokadrangú a szemükben a te csöppséged. Fogadd el és így nézd a próbálkozásaikat.
Tényleg engedd el! Hidd el szerintem minden friss anyuka kap olyat amire aztán semmi szüksége. Én pl rengeteg kis pólót kaptam. Másfél éves a fiam de még mindig bodyt adok rá, szóval ezeket sosem használtam.
Rengeteg lapozót kaptunk, aminek megint nem láttam értelmét.
Nekem jól esett hogy gondoltak ránk, és akartak valamit adni a babának. Az hogy én mit gondoltam az adott dologról azt én simán félre tudtam tenni magamban. Én magát a törődést értékeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!