Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Mariánhoz milyen lány nevet...

A Mariánhoz milyen lány nevet tudnátok elképzelni?

Figyelt kérdés
Fiú-lány ikerpárral vagyok terhes. A fiú név az adott, az elhunyt testvéremről kapja a nevét. Lány névben mi az, ami passzol hozzá? Nem fontos, hogy M betűvel kezdődjön.
2020. ápr. 9. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Georgina

Van egy kis Vitay Georgina vibe, rögtön az ugrott be :)

2020. ápr. 9. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a Mirjam ugrott be azonnal, az szép külön is és passzol is. De én sem adnám elhunyt rokon nevét a gyerekeimnek.
2020. ápr. 9. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Bármilyet ami nem hasonlít rá

(elhunytét én sem adnám)

2020. ápr. 9. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
2. vagyok, a Marián a vezetéknév, vagy a tesó neve? Mert én abban voltam hogy az a vezetéknév, és akkor Marián Georgina (volt Marián vezetéknevű ismerősöm)
2020. ápr. 9. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Marina tetszene hozzá.
2020. ápr. 9. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Ez elhunyt testvéredről elnevezni az egyiket, a másikról meg neten közvéleménykutatni olyan, mintha nem lenne annyira fontos, hogy őt is kösd valakihez. Ha az egyiket valakiről nevezed el, a mésiknak is jár ennyi.

Szóval egy "ilyen" Marián után én végignézném a nagyszülők, dédszülők neveit, és abból válogatnék, ha van közöttük elfogadható.

Persze ha tök mindegy, akkor valami teljesen más stílusút adnék, ami a maga nemében ugyanúgy különleges, vagy (ma már) ritka. Mittudomén Heléna, Barbara, Dorottya, akármi.

2020. ápr. 9. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

Tanácsot nem tudok adni, de azt leírom, mit NEM adnék a hasonlóságuk miatt.

Mariann, Marina, Miriam, Mirjam, Mira, Mirella és társai. Szerintem ezeket felejtsd el. Ikrek, de két külön személyiség lesznek, nem szerencsés hasonló hangzású neveket adni nekik.

2020. ápr. 9. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

Én sem adnám közeli halott rokon nevét. Neked milyen érzés lenne, ha a halott nagynénéd/nagybátyád nevét kapnád?

Egyébként: Erika, Edina, Roberta, Vilma

2020. ápr. 9. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!