Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akit próbáltak...

Van itt olyan, akit próbáltak lebeszélni a valásztott névről?

Figyelt kérdés
Nem a leghétköznapibb nevet választottunk a picinek, de szerintünk nem is vállalhatatlan. Mivel nagyon gyakori a vezetéknév így mindenképp különlegesebb nevet kerestünk, így jött a Hanga. Az anyósom ellenzi a legjobban, de többen is mondták, hogy az első ötletünk sokkal jobb volt. Anyósom minden egyes nap írogat és a párom unokahuga (5 éves) is mindig úgy kérdezi, hogy mikor születik meg a hangya. (Nyilván a szüleitől hallotta ezt) Nekünk tetszik és nem tudnak lebeszélni róla, de nem igazán tudom mit válaszolhatnánk ilyenkor azon kívül, hogy nekünk tökeletesen megfelel ez a név. Először Jankának, aztán Alíznak szerettük volna elnevezni, de úgy érzem a Hanga sokkal jobb választás, főleg így, hogy a páromnak is ez tetszik a legjobban.
2020. ápr. 7. 15:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
67%
Az én egyik kislányom Hanga, és a mi családunk is húzta a száját, és volt olyan ismerős is, aki felröhögött mikor meghallotta. Mi gyönyörűnek tartjuk és imádjuk a nevét. Azóta sem tudok hozzáfoghatót, pedig azóta már kellett újabb lánynevet választanunk... :)
2020. ápr. 7. 21:04
 32/32 anonim ***** válasza:
74%
A Hanga név nekem semleges volt, de most a munkámból adódóan megismertem egy Hangát. Tündéri 7 éves kislány. Azóta a név a semlegesből pozitívba ment át. Ne hallgass senkire! Nagyon jó, hogy nem tucatnevet adtál!!!
2020. ápr. 7. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!